Traducătoarea de vise: deseori cele mai interesante vise prevestesc când veți fi norocoși

14 noiembrie 2016
article img
Botezul unui copil în vis prevestește prosperitate, o viață îmbelșugată Sursa foto: doxologia.ro

Ai visat că ești nașa unui copil? Admirat mai multe perechi de cercei într-o vitrină? Poarta casei s-a deschis singură? Ai primit un pește preferat? Visele voastre prevestesc cât veți fi de norocoși !

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Am primit, ca de obicei, numeroase mesaje de la voi  și majoriteta se referă la visele voastre recente. M-am bucurat că cele mai interesante mesaje onirice au fost trimise de vizitatori care ne scriu pentru prima dată.  Această ediție de vise pune la îndemâna persoanelor interesate de mesajele onirice informații despre semnificația acestora. Întâmplările din vis joacă  și un rol semnificativ pentru viața reală. Deseori, visele reprezintă un ghid  pentru deciziile și pentru proiectele noastre temerare și, de aceea, este în avantajul nostru să reținem amănuntele. De multe ori, un amănunt din vis are o semnificație neașteptată care ne conduce la o concluzie înțeleaptă. Dintre mesajele primite de la voi, iată ce vise am selectat pentru ediția din această săptămână:

Ai  visat că ești nașa unui copil?  Visul prevestește prosperitate

Visul:  O întâmplare foarte plăcută ne-a relatat, pentru prima dată,  Marina, o tânără preocupată de rolul viselor în viața noastră. Ea ne-a povestit foarte bucuroasă că în vis era nașa unui copil pe care l-a botezat și era mândră de rolul ei. Marina ne întreabă dacă acest vis poate să fie de bun augur pentru destinul ei.

Semnificația visului: Dacă în vis botezi un copil și ești foarte bucuroasă de rolul tău de nașe, te poți considera o persoană norocoasă. Evenimentul unic din vis , la care a participat Marina, prevestește prosperitate. Odată cu creștinarea acelui copil, situația ei materială se va schimba în bine și va avea o viață prosperă.

Admirai mai mulți cercei într-o vitrină? Vei câștiga la un joc de noroc

Visul: Andrei, un nou pasionat de ediția Traducătoarea de vise, ne-a povestit cu mult umor că, într-o vitrină, a văzut  mai multe perechi de cercei pe care i-a admirat. Se întreba care este cea mai frumoasă pereche și s-o cumpere pentru logodnica lui.

Semnificația visului:  Când vezi mai multe perechi de cercei,  frumoși și foarte moderni, te poți aștepta la o serie de noutăți foarte plăcute, cu referire la câștiguri bănești. Câștigurile neașteptate de care Andrei se va bucura, vor proveni de la jocuri de noroc, pe care Andrei le va testa în curând.

Ai ajuns acasă și poarta casei s-a deschis singură? Te muți în casă nouă  

Visul: Aurelia se grăbea să ajungă repede acasă, pentru aștepta un e-mail. Când se pregătea să descuie poarta, aceasta s-a deschis singură.  Reli era îngrijorată că cineva  a descuiat poarta de la intrare, dar n-a găsit niciun lucru ”ciudat” în locuința ei.

Semnificația visului : Reli a avut un vis premonitoriu. Poarta care s-a deschis singură, când ea se pregătea s-o decuie, prevestește că, în curând,  ea se va muta într-o casă nouă. Totodată, ea poate să-l cunoască pe acela care va fi sufletul ei pereche.

Ai primit peștele preferat? Ți se face o propunere tentantă

Visul: Pentru Dora, mâncarea preferată este peștele somon. Într-un vis recent, ea a primit de la o colegă de serviciu un pește mare, un somon de toată frumusețea. Când s-a trezit, Dora s-a amuzat că, pofticioasă cum este, deliciosul pește somon i se arată și în vis.

Semnificația visului:  Nu întâmplător, Dora a visat peștele somon. De această dată, visul face referire la o propunere foarte tentantă. Poate fi vorba chiar de o colaborare sau de un nou proiect inedit în domeniul ei de activitate. Peștele somon prevestește că propunerea tentantă va avea o finalitate foarte rentabilă.