Traduc─âtoarea de vise: deseori cele mai interesante vise prevestesc c├ónd ve╚Ťi fi noroco╚Öi

14 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Botezul unui copil ├«n vis preveste╚Öte prosperitate, o via╚Ť─â ├«mbel╚Öugat─â Sursa foto: doxologia.ro

Ai visat c─â e╚Öti na╚Öa unui copil? Admirat mai multe perechi de cercei ├«ntr-o vitrin─â? Poarta casei s-a deschis singur─â? Ai primit un pe╚Öte preferat? Visele voastre prevestesc c├ót ve╚Ťi fi de noroco╚Öi !

Bine v-am reg─âsit, dragi prieteni! Am primit, ca de obicei, numeroase mesaje de la voi  ╚Öi majoriteta se refer─â la visele voastre recente. M-am bucurat c─â cele mai interesante mesaje onirice au fost trimise de vizitatori care ne scriu pentru prima dat─â.  Aceast─â edi╚Ťie de vise pune la ├«ndem├óna persoanelor interesate de mesajele onirice informa╚Ťii despre semnifica╚Ťia acestora. ├Änt├ómpl─ârile din vis joac─â  ╚Öi un rol semnificativ pentru via╚Ťa real─â. Deseori, visele reprezint─â un ghid  pentru deciziile ╚Öi pentru proiectele noastre temerare ╚Öi, de aceea, este ├«n avantajul nostru s─â re╚Ťinem am─ânuntele. De multe ori, un am─ânunt din vis are o semnifica╚Ťie nea╚Öteptat─â care ne conduce la o concluzie ├«n╚Ťeleapt─â. Dintre mesajele primite de la voi, iat─â ce vise am selectat pentru edi╚Ťia din aceast─â s─âpt─âm├ón─â:

Ai  visat că ești nașa unui copil?  Visul prevestește prosperitate

Visul:  O ├«nt├ómplare foarte pl─âcut─â ne-a relatat, pentru prima dat─â,  Marina, o t├ón─âr─â preocupat─â de rolul viselor ├«n via╚Ťa noastr─â. Ea ne-a povestit foarte bucuroas─â c─â ├«n vis era na╚Öa unui copil pe care l-a botezat ╚Öi era m├óndr─â de rolul ei. Marina ne ├«ntreab─â dac─â acest vis poate s─â fie de bun augur pentru destinul ei.

Semnifica╚Ťia visului: Dac─â ├«n vis botezi un copil ╚Öi e╚Öti foarte bucuroas─â de rolul t─âu de na╚Öe, te po╚Ťi considera o persoan─â norocoas─â. Evenimentul unic din vis , la care a participat Marina, preveste╚Öte prosperitate. Odat─â cu cre╚Ötinarea acelui copil, situa╚Ťia ei material─â se va schimba ├«n bine ╚Öi va avea o via╚Ť─â prosper─â.

Admirai mai mul╚Ťi cercei ├«ntr-o vitrin─â? Vei c├ó╚Ötiga la un joc de noroc

Visul: Andrei, un nou pasionat de edi╚Ťia Traduc─âtoarea de vise, ne-a povestit cu mult umor c─â, ├«ntr-o vitrin─â, a v─âzut  mai multe perechi de cercei pe care i-a admirat. Se ├«ntreba care este cea mai frumoas─â pereche ╚Öi s-o cumpere pentru logodnica lui.

Semnifica╚Ťia visului:  C├ónd vezi mai multe perechi de cercei,  frumo╚Öi ╚Öi foarte moderni, te po╚Ťi a╚Ötepta la o serie de nout─â╚Ťi foarte pl─âcute, cu referire la c├ó╚Ötiguri b─âne╚Öti. C├ó╚Ötigurile nea╚Öteptate de care Andrei se va bucura, vor proveni de la jocuri de noroc, pe care Andrei le va testa ├«n cur├ónd.

Ai ajuns acas─â ╚Öi poarta casei s-a deschis singur─â? Te mu╚Ťi ├«n cas─â nou─â ┬á

Visul: Aurelia se gr─âbea s─â ajung─â repede acas─â, pentru a╚Ötepta un e-mail. C├ónd se preg─âtea s─â descuie poarta, aceasta s-a deschis singur─â.  Reli era ├«ngrijorat─â c─â cineva  a descuiat poarta de la intrare, dar n-a g─âsit niciun lucru ÔÇŁciudatÔÇŁ ├«n locuin╚Ťa ei.

Semnifica╚Ťia visului : Reli a avut un vis premonitoriu. Poarta care s-a deschis singur─â, c├ónd ea se preg─âtea s-o decuie, preveste╚Öte c─â, ├«n cur├ónd,  ea se va muta ├«ntr-o cas─â nou─â. Totodat─â, ea poate s─â-l cunoasc─â pe acela care va fi sufletul ei pereche.

Ai primit peștele preferat? Ți se face o propunere tentantă

Visul: Pentru Dora, m├óncarea preferat─â este pe╚Ötele somon. ├Äntr-un vis recent, ea a primit de la o coleg─â de serviciu un pe╚Öte mare, un somon de toat─â frumuse╚Ťea. C├ónd s-a trezit, Dora s-a amuzat c─â, pofticioas─â cum este, deliciosul pe╚Öte somon i se arat─â ╚Öi ├«n vis.

Semnifica╚Ťia visului:  Nu ├«nt├ómpl─âtor, Dora a visat pe╚Ötele somon. De aceast─â dat─â, visul face referire la o propunere foarte tentant─â. Poate fi vorba chiar de o colaborare sau de un nou proiect inedit ├«n domeniul ei de activitate. Pe╚Ötele somon preveste╚Öte c─â propunerea tentant─â va avea o finalitate foarte rentabil─â.  

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg