Traducătoarea de vise: Deseori, de-a lungul deceniilor, visele au fost apreciate pentru conținutul lor profetic

Ultima actualizare:

    Buchetul de flori multicolor anticipează o moștenireSursa foto: Basilica.ro
Buchetul de flori multicolor anticipează o moștenireSursa foto: Basilica.ro

Multă vreme, a descifra viitorul unei persoane din vise era o ”îndeletnicire” specifică profeților, ghicitorilor și șamanilor. În zilele noastre, multe persoane sunt interesate de unele studii semnificative referitoare la vise. Cercetările întreprinse la Catedra de oniromanție de la Institutul de Studii Cognitive din Virginia menționează că visele premonitorii apar o dată sau de două ori într-o viață , poate chiar deloc.

Desigur,  sunt  și persoane  înzestrate cu calități paranormale care visează evenimentele  importante ce vor urma în viața lor. Specialiștii susțin că, în acest caz, persoanele înzestrate cu calități paranormale reușesc ,  după o vreme,  să facă deosebirea între simbolurile  onirice și cele premonitorii .  

Cititorii  care ne scriu sunt preocupați de semnificația viselor  care se transformă în realitate.  Pentru ediția ”Traducătoarea de vise” din  această săptămână ,dintre visele lor importante din ultima vreme, le-am ales  pe acelea care se repetă și de aceea trezesc  interesul:

Ai visat un buchet superb de flori?  Vei primi o moștenire  de la o rudă bogată

Visul: Nora ne-a scris din nou și este impresionată de un vis recent:  un buchet de flori superb, multicolor . Prietena care i l-a oferit știa că, în curând, Nora trebuia să se mute în casă nouă și a vrut să-i facă o surpriză plăcută. Oare ce va urma după acest  vis?

Semnificația visului: Acest buchet  superb de flori, visat de Nora, este de bun augur, deoarece anticipează  o moștenire neașteptată. În urma acestui vis, o rudă înstărită îi va oferi  Norei o moștenire despre care aceasta nu știa.

Cântăreai un cadou ?  Situația ta materială se va îmbunătăți, în curând

Visul:  Daria  ne-a povestit un vis  deosebit: cântărea  un cadou, frumos ambalat, primit de la logodnicul ei.  Nu știa ce conține acel dar, a fost uimită de această surpriză neașteptată, deoarece nu aștepta nici un eveniment în viața ei.

Semnificația visului:  Acest cadou pe care Daria îl cântărea  este simbolul fidelității  logodnicului ei.  În curând cei doi se vor căsători și se vor bucura de  o situație materială  fără probleme.

Ai visat un alun? Visul prevestește  tranzacții  profitabile  și armonie în familie

Visul: Marius ne-a povestit un vis  care l-a luat prin surprindere: În curtea casei a crescut un alun deosebit, plin de alune.  Oare ce prevestește acest vis?

Semnificația visului: În urma acestui vis, rudele lui Marius  vor încheia mai multe tranzacții profitabile. De asemenea,  visul este favorabil și prevestește armonie chiar și cu rudele mai capricioase.

Visezi frecvent o... croitoreasă?  Un noroc neașteptat  te va întâmpina în curând

Visul:  Mara este  foarte preocupată de  mesajul viselor. Acum ne-a relatat un vis pe care nu știe cum să-l ”traducă”. În ultima vreme  a visat frecvent o... croitoreasă. Totuși, ea nu cunoaște  nici o persoană  care să practice această meserie.  Ce  prevestește acest vis ?

Semnificația visului:  În mod neașteptat, croitoreasa   prevestește  un noroc neașteptat care vine în viața persoanei care o visează. Mai mult, în urma acestui vis , persoana care visează frecvent o croitoreasă  va renunța la unele proiecte  ce se dovedesc neprofitabile și va  colabora  cu  o persoană practică, o... croitoreasă.               

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net