Traducătoarea de vise: Deseori, visele anticipează evenimentele care vor interveni în viața noastră

Ultima actualizare:

    Monedele de argint prevestesc prosperitateaSursa foto: Adevărul.ro
Monedele de argint prevestesc prosperitateaSursa foto: Adevărul.ro

Deseori, în rezolvarea problemelor noastre cotidiene, suntem inspirați de visele noastre. De asemenea, visele care se repetă anticipează soluții benefice pentru urgențele care ne frământă. Totodată, visele ne dezvăluie și starea noastră de sănătate sau bolile care ne pândesc. În această săptămână, dintre mesajele primite de la cititorii noștri, le-am ales pe acelea care prevestesc evenimentele de bun augur, cum ne vom elibera de anumite necazuri sau cum vom evada din situațiile stresante.

Aplauzele prevestesc o stare bună de sănătate și proiecte reușite

Daria ne-a relatat un vis despre aplauze. Împreună cu un grup de prietene ea asista la un spectacol care s-a bucurat de succes. Daria a fost emoționată de aplauzele care răsunau în sala de spectacole.  În astfel de situații,  aplauzele prevestesc că  starea de sănătate a Dariei și a prietenelor ei  va fi bună, iar noile lor proiecte se vor îndeplini cu succes. 

Ananasul este mesagerul norocului !     

Un vis în care ananasul este ”vedetă” anticipează o etapă cu reușite, cu noroc. Aurora, pasionată de semnificația viselor, ne-a povestit un vis  despre acest fruct exotic. În ultima vreme, Aurora a visat acest fruct și se întreabă ce semnificație are visul respectiv. Iată că ananasul visat de colaboratoarea noastră prevestește o perioadă cu reușite în viața ei. Pe plan financiar, profesional, dar și în dragoste, ananasul este mesagerul unei etape de succes. Aurora va avea bucurii în  tot ceea ce și-a propus.  

În vis, argintul are semnificații pozitive

 Banii de argint prevestesc prosperitatea. George ne-a scris din nou și ne-a povestit că a visat, deseori, bani de argint în ultima vreme. Visul  respectiv prevestește că George va munci mult, dar cu folos și se va bucura de prosperitate.     

 O albină zbura în jurul Danei

Dana , un om de afaceri, ne-a povestit visul ei recent.  Ea se teme de visul care se repetă în ultimele  două luni. O albină zboară insistent în jurul ei. Dana menționeză că albina n-a înțepat-o , dar nu se știe ce va urma, deși albina n-a înțepat-o. Pentru persoanele implicate în afaceri, un vis cu o albină pașnică  are semnificații pozitive și prevestește prosperitatea.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net