Traducătoarea de vise: Evenimentele neprevăzute vor contribui la creșterea veniturilor tale

Ultima actualizare:

    Un cocoș cânta la fereastra ta?  Vei avea satisfacții în proiectele profesionale
Un cocoș cânta la fereastra ta? Vei avea satisfacții în proiectele profesionale

În timp, semenii noștri au descoperit că visele sunt o călăuză pentru proiectele lor pe termen lung. Totodată, pe orice temă, varietatea viselor reunește experiențe interesante de viață. Unele vise misterioase fac referire la evenimente semnificative ce se vor împlini în prima parte a acestui an, alte vise prevestesc proiecte utile ce se vor regăsi în proiectele pe termen scurt.

Prin mesajul lor, unele vise ne ajută să descifrăm situații care ridică multe semne de întrebare în relațiile noastre interumane.  Deseori, visele ne revigorează sufletește. Alteori, este bine să descoperim din timp semnificația acestora deoarece ele prevestesc beneficii  nesperate și  ne salvează din situații critice.  În această săptămână, iubitorii ediției ”Traducătoarea de vise”ne-au trimis mesaje onirice  foarte interesante, iar ei se regăsesc printre ”eroii” acelor  întâmplări le-au ieșit în cale.

Iată ce semnificație au visele pe care le-am ales pentru ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână!

Ai visat din nou nămeți de zăpadă? Vei avea spor în afacerile la care lucrezi

Visul: Daria ne-a scris că visul recent o îngrijorează. A visat din nou zăpadă , din belșug. Unii spun că visul prevestește griji, alții speră că va fi bine. Oare pe cine să cred, ne întreabă Daria?

Semnificația visului:  Daria nu are motive de îngrijorare. Așa cum ne-a povestit visul,  în viața ei urmează o perioadă de  prosperitate și de belșug  în afacerile la care ea lucrează , deoarece , în final,  acele afaceri vor avea o finalitate nesperată.  Ea a studiat o carte de documentare,  primită de la o rudă, specialistă în domeniul viselor și acest document  i-a sugerat la timp cum să procedeze la finalul lucrării.

Un cocoș cânta la fereastra ta?  Vei avea satisfacții în proiectele profesionale 

Visul: Abia se lumina de ziuă și  Mona a fost trezită din somn de un cocoș  care  stătea confortabil lângă fereastra ei și cânta de zor.  Cânta și bătea din aripi, așa cum nu se mai întâmplase vreodată. Mona se teme că, pe curând,  gălăgia ”cântărețului”   va prevesti evenimente neplăcute pentru ea.

Semnificația visului:Dimpotrivă!  După descriere visului, Mona  se va bucura de evenimente plăcute:  va avea satisfacții în afacerile curente care vor fi apreciate de șefii ei . Totodată, în viața personală, zgomotosul Cu-cu-ri-gu vestește  noroc în dragoste, chiar o logodnă pentru Mona.

Te jucai cu un miel în vis, gras, primit de la bunica?  Vei  avea parte de un câștig

Visul:Laura  ne-a povestit un vis semnificativ și  foarte amuzant:  Este iubitoare de animale  și de curând  a visat că se juca cu Mielu, un miel primit de la bunica să se joace cu el  în vacanță. În vis, Laura se bucura că Mielu  se împrietenise cu ea și accepta să se joace împreună.

Semnificația visului: În privința acestui vis, Mielul are o semnificație  de bun augur pentru Laura: vestește un câștig neprogramat, chiar la un joc de noroc.  Visul este binevenit, deoarece Laura speră că, în curând, numerele  visate la Jocurile Loto  îi vor atrage norocul.

Fântâna din curtea casei curgea? Veniturile tale vor spori în mod neașteptat

Visul: Când Marius a venit acasă, fișmeaua  din curtea casei curge insistent. El se întreba cine a lăsat-o deschisă? Așa a constatat că apa curgea de multă vreme și Marius  ne întreabă dacă visul acesta nu prevestește o pagubă, o pierdere?

Semnificația visului: Teama de neprevăzut ne îndeamnă să ne gândim , deseori, la evenimente negative. În acest caz  teama lui Marius nu are legătură cu realitatea. O  fântână curge vestește o situație foarte plăcută: veniturile persoanei care are un astfel de vis vor spori în curând, în urma unui eveniment neprevăzut.       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net