Traducătoarea de vise: Evenimentele visate prevestesc împlinirea unor proiecte care au bătut pasul pe loc

Ultima actualizare:

    Te-ai mutat într-o casă nouă? Un astfel de vis anticipează o nouă etapă din viața ta  Foto: pixabay.com
Te-ai mutat într-o casă nouă? Un astfel de vis anticipează o nouă etapă din viața ta Foto: pixabay.com

În săptămâna care s-a încheiat ne-au scris numeroși cititori. În mod fires , printre aceștia se numără și cei care ne scriu în fiecare săptămână și sunt pasionați de semnificația viselor.

Am remarcat că vizitatorii dornici să știe cum se ”traduc” visele lor recente  au convingerea că, deseori, mesajele onirice reprezintă pentru noi un ghid pentru proiectele noastre importante și mai ales pentru cele care au bătut  pasul pe loc, multă vreme.  În această săptămână, dintre visele povestite de cei care ne-au scris  le-am ales pe acelea  care  anticipează realizări  care ne vor salva din situații delicate.

Cânți la vioară sau la pian?  Afacerile tale recente devin profitabile

Visul: Dora ne-a scris și, ca de obicei , ne-a povestit visul ei recent care  i-a  trezit  un sentiment  de bună dispoziție.În vis, Dora  era invitată la un eveniment și cânta la vioară, iar la scurt timp a schimbat instrumentul și a cântat la pian .  Asistența o  aplauda  pentru această performanță și ea speră că acest vis  are  s-o inspire pentru  proiectele profesionale despre care ne-a povestit:

Semnificația visului: Iată un vis care  anticipează  realizări pe plan profesional. În cazul persoanelor  ale căror afaceri au bătut pasul pe loc în acestă vară,  afacerile demarate  la începutul toamnei  vor deveni profitabile.  Totdeauna  interpretarea unei melodii la un instrument muzical  prevestește  profit  în afaceri  și realizări profesionale , peste așteptări.      

Ai visat o privighetoare care cântă la fereastra ta?  În curând vei avea succes în  afaceri

Visul: Mara  ne-a  povestit  un vis interesant și emoționant. Într-o dimineață, când s-a trezit, o privighetoare cânta la fereastra ei.  Cântecul  emoționant al acelei  păsări drăgălașe era  admirat de vecinii ei. Desigur, după ce Mara ne-a povestit visul ne voia  să afle ce semnificație are  cântecul privighetorii.

Semnificația visului: Cântecul emoționant,  admirat  de Mara  și de vecinii ei,  prevestește  un succes în afacerile în care Mara s-a implicat în acest an.  În același timp, un cântec  de privighetoare , auzit  dis  de dimineață, de o persoană  singură, necăsătorită, prevestește că aceasta  își va găsi perechea  în curând.

Ai visat un mușuroi de furnici? În curând vei primi foarte mulți bani!

Visul: Laura,  o colaboratore  fidelă a rubricii ”Traducătoarea de vise” ne-a povestit un vis inedit. De curând, ea a visat un mușuroi de furnici întâlnit în drum spre facultate.  Este un vis inedit, dar Laura  ea se teme că aceste insecte  vor  anticipa întâmplări nu prea plăcute în viața ei.  Așa să fie?

Semnificația visului:  Dimpotrivă, Dora are  motive să se  bucure  după  acest vis.  Mușuroiul de furnici este un mesager norocului. Vizitatorii noștri, care au avut un astfel de vis, de-a lungul timpului,  au primit, de la rude, în mod neașteptat, sume importante de bani.

Te-ai mutat într-o casă nouă? Un astfel de vis anticipează o nouă etapă din viața ta  

Visul: George s-a trezit foarte bucuros din vis : se mutase într-o casă nouă,  mai spațioasă decât actuala locuință și înconjurată de verdeață. De aceea, începuse să-și facă proiecte pentru viitoarele investiții. 

Semnificația visului: Un astfel de vis prevestește o etapă nouă în viața colaboratorului nostru.  Casa visată de George este și simbolul familiei, al priorităților pe care el le prețuiește și le va împlini și cu ajutorul rudelor  și al persoanelor pe care le iubește și le apreciază.

image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
cele mai simple mancaruri de post mancare de cartofi jpeg
zodii meteoriti png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
horoscop jpeg
horoscop aprilie 2022 jpg