Traducătoarea de vise: Fereastra casei tale era deschisă? Scapi de o situație neplăcută!

Ultima actualizare:

    Fereastra deschisă este simbolul unei reușite  Sursa foto: forum-family.ro
Fereastra deschisă este simbolul unei reușite Sursa foto: forum-family.ro

Dintre veștile recente primite de la voi, iubitorii ediției de vise, am descifrat dorința voastră de a pune în practică mesajele pozitive primite în vis. Toți pasionații de vise, care credeți în valoarea mesajelor onirice, ați învățat cât de benefică este semnificația unui vis trăit cu intensitate și cum poate să influențeze acesta proiectele voastre.

De un detaliu, oricât de mic din vis, depinde o întreagă înlănțuire de întâmplări în viața reală. De aceea, acel detaliu merită studiat cu atenție pentru ca demersurile voastre să se încheie în mod avantajos. Aceste amănunte fac parte din strategia de a porni cu dreptul într-o activitate, într-un proiect ambițios. Dacă în vis întâlniți persoane mereu nemulțumite față de tot și de toate, în viața reală trebuie să evitați compania capricioșilor, deoarece aceștia tulbură armonia și răspândesc energii negative în jurul lor. Pentru această ediție, voi ”traduce” visele  inedite ale vizitatorilor care ne-au scris și au fost emoționați de întâmplările din vis. Un amănunt din fiecare vis poate fi un deschizător de drumuri pentru persoana care a primit acel mesaj oniric.     

Visul: Alin ne-a scris că, în zorii unei zile, fereastra casei sale era deschisă și era înconjurată de multă lumină, deși încă nu răsărise soarele. Oare voi avea și eu noroc în privința proiectului meu de suflet?

Semnificația visului: Da, proiectul lui Alin se va bucura de mult succes, deoarece o fereastră deschisă simbolizează o reușită sigură. Când o fereastră este înconjurată de multă lumină, chiar în zorii zilei,  se poate spune că  eforturile despre care ne-a scris Alin vor avea o finalitate  pozitivă. În același timp, el va scăpa de o situație neplăcută care-i  complică existența de aproape cinci ani.  

Descoperi un cuib cu multe ouă de găină? Vei fi foarte bogată

Visul: Liana a petrecut o parte din concediu la țară, la bunica.  În magazia unde bunica păstra de obicei conservele pentru iarnă, Liana a descoperit un cuibar cu  multe ouă mari de găină. Liana  crede că acele ouă ar putea să-i aducă ghinion și, de aceea, ne roagă să-i ”traducem visul”.

Semnificația visului: Liana nu are motive de îngrijorare; cuibarul plin cu ouă frumoase, întregi, este simbolul unor reușite materiale considerabile. Pentru Liana este vorba despre un vis profetic, care prevestește o excelentă situație materială. Când în vis apare o cantitate mare de ouă întregi, neciobite, acel vis transmite un mesaj de bunăstare, de abundență și de prosperitate.  

Cumperi sare pentru o rudă? Te bucuri de numeroase avantaje

Visul: Dana ne-a scris că a avut un vis foarte ”ciudat”. A mers la o firmă din apropierea casei să cumpăre sare pentru o rudă care prepară  multe conserve pentru iarnă.  Când a intrat în magazin, a văzut mulți saci cu sare albă cristalină. A rugat-o pe vânzătoare să-i cântărească sare din sacul cel mare, a plătit și a mers să-i ducă sarea mătușii ei. Firește că nu știe cum să interpreteze visul acesta în care a văzut munți de sare și toată cantitatea cumpărată a dăruit-o rudei , fără să păstreze nici o lingură de sare.

Semnificația visului: Acest vis ”ciudat” cum îl  numește Dana, este de fapt un mesaj împodobit de avantaje materiale, de bunuri materiale pe care Dana le va achiziționa în curând. Cantitățile mari de sare, acei ”munți„ de sare albă și cristalină pe care Dana i-a văzut în magazin  prevestesc avantajele materiale de care ea se va bucura în curând. Mai mult, visul în care cumpărăm sare și o dăruim altei persoane are o semnificație foarte bună, prevestește bunăstare și reușită în lupta cu o concurență acerbă.

Traduci o carte cu trei capitole? Descoperi soluții pentru afacerea ta

Visul: Marius ne-a scris din nou și, de această dată, ne-a povestit un vis recent, foarte interesant și ”destul de complicat”, cum spune el. În vis, Marius traducea din limba engleză o carte cu trei capitole care prezenta idei pentru persoanele care debutau în afaceri. De aceea ne roagă să-i ”traducem” și să-i spunem ”ce se va întâmpla” în viața lui după acest vis.

Semnificația visului:  Visul acesta în care Marius traducea din limba engleză o carte pentru debutanții în afaceri este de bun augur. Nu este vorba de un mesaj oniric foarte complicat, cum crede Marius. Dimpotrivă, visul este un ghid clar pentru persoanele care intră în domeniul afacerilor. În cel mult trei luni, Marius va descoperi soluții, pentru afacerea în care debutează, dintr-o documentare, poate dintr-o carte tradusă de specialiști chiar din limba engleză. În acest interval și situația  materială a lui Marius se va îmbunătăți, peste așteptări.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net