Traducătoarea de vise: În ziua logodnei ai visat un porumbel, o potcoavă, un înger?

Din mesajele voastre se desprinde clar dorinţa de a afla semnificaţia visului pe care ni-l povestiţi, dar şi preocuparea de a găsi o persoană competentă şi sinceră cu care să vă sfătuiţi în chestiuni esenţiale. În această privinţă, configuraţia astrală este favorabilă. Cei care ne-ţi scris veţi descoperi o persoană deosebită, care va fi mentorul vostru, capabil să înţeleagă dorinţele, trăirile, speranţele şi frustrările voastre.

În acest interval, veţi colabora foarte bine cu Peştii şi cu Taurii, iar unul dintre aceşti parteneri ar putea să vă influenţeze în carieră. În această ediţie, din mesajele voastre onirice, le-am ales pe acelea care au o semnificaţie cu totul şi cu totul specială. La logodnă, un eveniment special pentru voi, vizitatorii care ne-aţi scris, aţi avut parte de surprize inedite şi vreţi să aflaţi semnificaţia lor.

În ziua logodnei ai întâlnit un porumbel? Afli un secret

Visul: Ioana şi Daria au avut un vis asemănător:în ziua logodnei, în drum spre casa unde avea loc fericitul eveniment, le-a ieşit în cale un porumbel frumos, mare şi blând. Oare ce simbolizează întâlnirea cu această pasăre, ne întreabă vizitatoarele noastre?

Semnificaţia visului: Porumbelul visat -frumos, mare şi blând-anticipează o întâlnire importantă cu un prieten influent. Acesta vă împărtăşeşte un secret. Poate fi vorba despre rezolvarea unei probleme spinoase care v-a stresat multă vreme; este un prilej să vă împliniţi un vis frumos asemănător cu o poveste superbă de dragoste. Totodată, primiţi şi musafiri foarte plăcuţi şi utili.

Amuleta norocoasă: Porumbelul.

Ai primit o potcoavă „dulce"? Ţi se schimbă viaţa în bine

Visul: Ana-Maria a cumpărat mai multe lucruri pentru ziua logodnei. Ca bonus, ea a primit o potcoavă făcută din turtă dulce. Să fie de bun augur, ne întreavă noua noastră vizitatoare?

Semnificaţia visului: În viaţa reală, dar şi vis, potcoava este simbolul norocului. În acest caz, potcoava prevesteşte un eveniment important: o căsătorie cu sufletul pereche. Potcoava are şi alte semnificaţii : o investiţie avantajoasă într-o casă, reuşită într-o afacere, într-o competiţie profesională sau sportivă.

Amuleta norocoasă: Potcoavă.

Te însoţeşte un înger? Vei avea un noroc providenţial

Visul: Nora, o nouă vizitatoare, a visat că se pregătea pentru un eveniment important: se logodea cu George, prietenul ei din liceu. Cu acest prilej, voia să-i cumpere, discret, un cadou. Când a intrat în magazin, pe umărul ei s-a aşezat un îngeraş . Când s-a trezit din vis, era foarte emoţionată şi avea impresia că nu este singură în încăpere.

Semnificaţia visului: Nora este un om fericit ! Îngerul din vis simbolizează un noroc providenţial şi o protecţie neşteptată - în carieră şi în viaţa personală.

Amuleta norocoasă: Cruciuliţa de botez.

Poarta casei este înconjurată de o plasă? E de bine

Visul: În ziua logodnei, Vera a descoperit că poarta casei era acoperită de o plasă mare, împletită cu ochiuri multe. Ea se întreba ce vor spune musafirii când vor vedea că poarta este acoperită în întregime cu plasă, care seamănă cu plasa unui pescar.

Semnificaţia visului: Totdeauna, un astfel de vis a anticipat şi câştiguri materiale semnificative în parteneriate, şi căsătorii prospere, întemeiate pe dragoste.

Amuleta norocoasă: O bancnotă de 100 lei.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
mediu inconjurator jpeg
masina tuns iarba jpeg
Îți dorești să afli ce haine nu trebuie să îi lipseasca unei femei din garderobă Iată aici câteva lucruri esențiale! jpeg