Traducătoarea de vise: Întâmplările din vis prevestesc ce șanse financiare te așteaptă în curând

Ultima actualizare:

    Mănânci struguri în vis? Urmează o etapă de prosperitate Sursa foto: Click.ro
Mănânci struguri în vis? Urmează o etapă de prosperitate Sursa foto: Click.ro

Ai visat că vizitai un oraș superb, necunoscut? La un eveniment monden mâncai doar struguri? Ai primit cadou un snop de grâu? Ai înființat o seră de flori? Visele voastre anticipează o revigorare financiară și o dragoste împlinită.

Sunt formidabile visele care ne relaxează! Totdeauna, când trăim  momente de reală fericire, după o întâmplare din vis, ne întrebăm dacă bucuria respectivă se va prelungi și în viața viața.  Despre această stare de spirit ne-au scris în această săptămână majoritatea prietenilor ediției ”Traducătoarea de vise”. Când clipele de fericire din vis au legătură cu  un cadou, cu un eveniment sau cu o persoană pe care o prețuim înseamnă că surprizele plăcute vor veni în viața noastră din acea direcție.  Am tradus cele mai interesante vise recente primite de la voi și am observat că, întâmplările la care sunteți părtași în vis, prevestesc cele mai importante evenimente care vor urma în viața voastră. În același timp, fiecare mesaj oniric vă sugerează cum să acționați în astfel de situații. Iată ce vise am tradus pentru această ediție:  

Vizitai un oraș superb,  necunoscut? Vei face o călătorie... bănoasă

Visul: Ana ne-a descris un oraș minunat pe care l-a vizitat în vis. Nu știe cum se numește și nici dacă acel oraș era din țara noastră. Ana Își amintește că era foarte uimită de tot ce întâlnea în cale: oameni veseli care se distrau la terase, monumente haioase ce înfățișau persoane care sărbătoreau o victorie, dar și luminile multicolore care răspândeau o lumină fascinantă la căderea serii. Ana mărturisește că acel vis a echivalat cu câteva zile de concediu.     

Semnificația visului: Ana ne-a povestit ce relaxată s-a sculat din vis.  Orașul necunoscut din vis prevestește un eveniment foarte plăcut pentru ea. În curând, Ana va face o călătorie interesantă, cu un scop   foarte precis, iar acea drumeție se va finaliza cu multe avantaje.  

La un eveniment monden mâncai struguri? Visul prevestește prosperitate

Visul: La un eveniment monden, Daria, o persoană pofticioasă, a mâncat doar struguri. După ce a degustat din cei mai frumoși ciorchini,   așezați pe mai multe tăvi la intrarea în sala de festivități, Daria a stat la povești cu prietenele pe care le-a reîntâlnit la acea aniversare.

Semnificația visului: Superbii ciorchini din visul Dariei simbolizează o perioadă de prosperitate. Pentru că a mâncat doar struguri, de calitate,    apoi a discutat cu prietenele ei pe care le-a revăzut după o vreme, visul anticipează și un fapt îmbucurător: în cercul acela monden, unde Daria a petrecut în seara respectivă, se va lansa un proiect, o inițiativă de succes  la care va colabora și ea. Acest proiect poate fi sursa prosperității care poate să apară, curând, după ce în vis Daria a mâncat superbele boabe de strugure.

Ai primit un snop mare de grâu? Dintr-o afacere vei câștiga mulți bani

Visul: Maia, pasionată de ediția de vise, ne-a povestit un vis recent pe care nu știe cum să-l interpreteze. În zilele de concediu petrecut  de curând la o rudă la țară, Maia a primit un superb snop de grâu.  Ea se întreba ce să facă cu atâta grâu, iar ruda ei i-a sugerat să-l ducă la moară și făina s-o folosească  în gospodărie.

Semnificația visului: Și acest mesaj oniric prevestește revigorare financiară, un câștig important de bani.  Poate fi vorba despre o afacere de familie, deoarece ruda ei  i-a dăruit snopul de grâu. De asemenea, și sfatul primit de la acea rudă, de a măcina grâul, anticipează, tot un proiect bănos. Făina obținută din grâul măcinat simbolizează, de asemenea, avantaje financiare începând din această toamnă.   

Ai înființat o seră de flori?  Dragostea ta va fi împărtășită

Visul : Doru a reușit să-și împlinească o veche dorință: să aibă propria lui afacere - o seră de flori. Era fericit că și logodnica lui  dorea același lucru, dar proiectul familiei abia acum s-a împlinit, din lipsă de bani. Oare, în viața reală, visul prevestește ceva de bun augur?    

Semnificația visului:  Desigur, și în viața reală, Doru va avea motive de bucurie. Afacerea din vis prevestește în primul rând o dragoste împlinită. Mai mult, deoarece în realitate logodnica lui Doru este inginer horticultor se poate implica și ea, cu competența specialistului, într-o afacere asemănătoare cu cea din vis, împreună cu Doru.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net