Traducătoarea de vise: Mănânci pere din grădina bunicii? Cânţi la pian la o aniversare? Vezi ce prevestesc aceste vise

Ultima actualizare:

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Am primit cu multă bucurie numeroasele mesajele trimise de voi în această săptămână. Majoritatea se referă la emoţiile voastre legate de întâmplările din vis petrecute în săptămâna care s-a încheiat recent.

Din vremuri îndepărtate, astfel de vise în care petreceţi momente plăcute în familie, alături de rude şi de prieteni, dar şi surprizele întâlnite în drumurile voastre anticipează noutăţi plăcute şi surse de câştig care se adună în familia vostră. Deseori, autorii acestor întâmplări vesele, amuzante sau emoţionante se întreabă ce mesaje transmit aceste vise pentru etapa ce urmează.

În acelaşi timp, colaborările cu nativii Peşti şi Berbeci sunt de bun augur şi favorizează relaţiile utile cu noile cunoştinţe, cu persoanele influente din domeniul vostru de activitate.

Mănânci pere din grădina bunicii? Eşti o persoană norocoasă

Visul: Daria ne-a povestit cu emoţie un vis recent care-i aminteşte de un „cadou” oferit de bunica ei. Ea a visat că mânca pere culese din părul primit „cadou” de la bunica ei. Oare poate fi un vis norocosos, ne întrebă ea ?

Semnificaţia visului: Da, un astfel de vis prevesteşte noroc în viaţa persoanei care a trăit momente atât de plăcute. Para este simbolul câştigurilor neaşteptate şi al bogăţiei, iar Daria se poate aştepta să intre în posesia unei sume importante de bani. De asemenea, poate fi vorba şi de avansarea ei la locul de muncă.  

Amuleta norocoasă: O pară.

Cânţi la pian la  o aniversare? Vei colabora cu un investitor

Visul: Dan, un vechi colaborator al ediţiei de vise, ne-a povestit, ca de obicei, cu mult haz, un vis recent: cânta la pian la un eveniment monden. El a fost invitat să cânte la pian şi i-a impresionat pe  oaspeţii care au participat la petrecere. În viaţa reală, Dan n-a cântat niciodată la pian.

Semnificaţia visului: În acest caz , visul anticipează afaceri rentabile. Dan, care este un investitor recunoscut în oraşul lui natal, se poate bucura de noi şanse financiare. Dan va fi apreciat  în lumea afacerilor, cu toate că a intrat în acest domeniu, fascinant şi riscant, doar de un an de zile.

Amuleta norocoasă: Un portativ. 

Eşti solist în corul facultăţii? Scapi de tristeţe 

Visul: Radu a visat că a fost ales solist în corul facultăţii. În vis era uimit că are voce, deoarece n-a cântat niciodată solo. 

Semnificaţia visului: În curând, Radu va scăpa de momentele de tristeţe şi de nelinişte despre care ne-a povestit în mesajul său. O întâmplare din anturaj va alunga tristeţea care-l domină pe Radu în ultima vreme. În urma acestui vis, Radu va fi mai motivat să creadă că ghinioanele sunt de domeniul trecutului.

Amuleta norocoasă: Chitara.

Vine furtuna, dar te adăposteşti la timp? Cineva te protejează   

Visul: Din copilărie, Aurelia se teme de furtună. Într-un vis recent, ea a reuşit să se adăpostească la timp, din calea unei furtuni ameninţătoare.

Semnificaţia visului: După ce s-a trezit din vis, Aurelia tot se temea că o prinde din urmă ploaia sau furtuna. Pentru că în vis Aurelia s-a adăpostit în clădirea companiei  în care lucrează, înainte să înceapă  furtuna, visul prevesteşte că ea se va bucura de ajutorul unei persoane influente din companie care-i apreciază competenţa profesională, dar şi consecvenţa în munca sa.  

Amuleta norocoasă: O ancoră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net