Traducătoarea de vise: Masa sărbătoriţilor era încărcată cu unt? Te-ai înnoit de sărbători? Află ce semnificaţie au visele premonitorii!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mă bucură foarte mult pasiunea voastră pentru ediţia de vise! Voi, colaboratorii consecvenţi, aţi mărturisit că în viaţa reală nu mai vreţi să acţionaţi în culise şi preferaţi să fiţi prezenţi în „luminile rampei”.

Surprinzător, dorinţele voastre emoţionante din viaţa cotidiană se regăsesc şi în visele povestite, iar o bună parte dintre acestea sunt mesaje premonitorii. Fie că povestiţi cu umor aspecte de la  evenimentele la care aţi fost invitaţi, fie că vă reamintiţi de ospitalitatea  gazdelor, fiecare vis recent are un mesaj semnificativ pentru cei care ne-aţi scris.

Masa sărbătoriţilor era încărcată cu... unt? Se anunţă oaspeţi

Visul: Daria a răspuns cu bucurie unei invitaţii. Prietena ei sărbătorea o realizare de familie, iar masa sărbătorească era încărcată cu tot felul de bunătăţi. În mod neaşteptat, în dreptul tacâmului ei, Daria a descoperit o cantitatea impresionantă de...unt.

Ea a mâncat o tartină cu unt, dar ar fi preferat să mănânce în vis mai multă frişcă, în locul untului. Totodată, Daria este curioasă să afle cum poate fi tradus visul acesta amuzant.

Semnificaţia visului: Untul văzut lângă tacâmul Dariei are o semnificaţie plăcută. Ea va fi gazda multor oaspeţi, persoane loiale, de mare încredere, cu care Daria s-a ajutat în momentele semnificative din viaţa ei. Pentru că a mâncat unt în vis, înseamnă că, foarte curând, Daria se va bucura de o conjunctură favorabilă. 

Amuleta norocoasă: Strugurele.

La un eveniment monden ai un machiaj original? Vei fi apreciată

Visul: Mura a participat la un eveniment monden şi a avut un machej original. Mai mult, prietenele ei au felicitat-o pentru această performanţă şi i-au mărturisit că-i stă foarte bine macheajul acesta discret, cu nuanţe pastelate. 

Semnificaţia visului: Visul care face referire la un macheaj discret, cu nuanţe pastelate, anticipează o perioadă de linişte şi de împliniri pentru persoana care a avut visul respectiv. Pentru că prietenele i-au recomandat să se macheze aşa în fiecare zi, înseamnă că în anturajul Murei se va menţine armonia, însoţită de realizări în proiectele comune.

Amuleta norocoasă: O inimioară   

Pregăteşti masa de week-end? Te bucuri de avantaje nesperate

Visul: Doru era gazdă şi masa de week-end la care invitase mai mulţi prieteni voia să fie ireproşabilă. În această privinţă a consultat-o şi pe mama lui, i-a cerut sfatul şi prietenei. El a împodobit masa cu bucatele preferate de oaspeţii pe care-i aştepta cu bucurie. Oare, ce anticipează visul în care pregăteşti masa la care participă prietenii şi colegii de serviciu?  

Semnificaţia visului: În curând, Doru va fi din nou gazdă. De această dată va sărbători unele  avantaje obţinute din asocieri cu colegii de serviciu, dar şi cu prietenii de familie. Altfel spus, tot cu oaspeţii invitaţi la masa de week-end. 

Amuleta norocoasă: Broasca Feng Shui

Te-ai înnoit cu o rochie de sărbători? Ţi se împlineşte o mare dorinţă

Visul: Maria ne-a povestit cu bucurie un vis recent. Sora ei i-a făcut o surpriză plăcută de sărbători: i-a cumpărat o rochie foarte modernă. S-a trezit foarte fericită din vis; de trei luni ea admira în vitrina unui magazin din centrul oraşului, o splendoare de rochie ca aceea primită de la sora ei.    

Semnificaţia visului: Maria are motive de bucurie şi în viaţa reală. Visul anticipează o perioadă favorabilă în carieră şi în relaţiile cu prietenii. Totodată, modelul deosebit al cadoului primit prevesteşte  împlinirea speranţei la care visează Maria de trei luni. În următoarele trei luni, Mariei i se împlineşte dorinţa cea mare.    

Amuleta norocoasă: Buburuza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net