Traducătoarea de vise: Mesajele onirice din această ediție sunt deschizătoare de drumuri

Ultima actualizare:

    O casă nouă prevestește schimbări avantajoase în afaceriSursa foto: casa-grădina.ro
O casă nouă prevestește schimbări avantajoase în afaceriSursa foto: casa-grădina.ro

Mesajele onirice primite de la voi, cei preocupați de semnificația viselor recente, sunt deschizătoare de drumuri! Fiecare vis, povestit cu amănuntele de rigoare, prevestește schimbările de bun augur sau evenimentele precipitate ce vor interveni în viața voastră, pasionații ediției Traducătoarea de vise.

M-au impresionat în mod plăcut visele inedite cu efecte pozitive pe termen lung. Pe unii dintre vizitatorii noștri  visele îi mobilizează să fie consecvenți pentru a ajunge la ținta dorită, pe alții însă, amănuntele din vis îi îndeamnă să reflecteze cu atenție înaintea unei decizii importante.  În orice situație, visul este o excelentă sursă de informație.  Pentru ediția Traducătoarea de vise din această săptămână  am selectat acele vise care prevestesc schimbările imediate, așteptate de multă vreme de cei care ne scriu frecvent.   

Construiești o casă nouă?  Vei face schimbări înțelepte în afaceri

Visul: Dorin construia o casă nouă și era fericit în vis, pentru  că realiza o construcție deosebită și era admirat de vecini. Când s-a trezit din vis, Dorin era convins că este proprietarul unei case elegante pe care și-ar fi dorit-o oricine.

Semnificația visului: Când construiești o casă nouă în vis, în mod sigur  vei face schimbări înțelepte în afacerile și în proiectele tale majore. Dacă în vis ești proprietarul unei case elegante , în curând te vei muta într-o casă nouă, confortabilă.      

Ți-ai învins dușmanul în vis?  În curând vei obține un mare câștig

Visul: Doru s-a trezit din vis foarte bucuros.  Într-o discuție aprinsă cu cel mai mare dușman al său l-a convins pe acesta să renunțe la pretenția de a-l da afară din casă, deoarece Doru moștenise casa respectivă de la bunica lui. De aceea, dușmanul s-a convins că, dacă-l dă în judecată, va pierde procesul.    

Semnificația visului: Când învingi un dușman în vis, ai șansa ca în viața reală să depășești cu succes diferite obstacole : financiare,  în afaceri sau în orice competiție importantă la care iei parte. În orice context, visul în care îl învingi pe cel mai mare dușman prevestește un câștig semnificativ.

Admirai  o coroană într-o vitrină? Urmează o schimbare în viața ta  

Visul: Ilinca ne-a povestit un vis inedit! În vitrina unei expoziții, ea a admirat o coroană regală superbă. Era pentru prima dată în viața ei când vedea un astfel de exponat și se întreabă ce poate să anticipeze acest vis.

Semnificația visului:   Coroana, ca simbol oniric, prevestește o schimbare importantă în viața unei persoane. Visul este pozitiv, deoarece Ilinca admira acea coroană în vitrină. Dacă ar fi purtat pe cap coroana respectivă, atunci visul era un avertisment referitor la investițiile majore: cineva intenționa s-o păcălească.   

 Porți o pereche de pantofi noi, dar incomozi? Vei avea probleme ...

Visul: Pentru prima dată în viața ei, Daria purta o pereche de pantofi noi, superbi, dar incomozi. Voia să participe la un eveniment monden și de aceea îi cumpărase. Când i-a probat la firmă, pantofii erau comozi și nu credea că va avea necazuri tocmai la petrecerea la care voia să fie admirată de prietene.

Semnificația visului:  În orice vis, pantofii noi anticipează o schimbare de bun augur. Pentru că în mod neașteptat, pantofii  nu mai erau comozi și o strângeau, Daria va avea probleme cu persoanele de același sex din anturajul ei. Totuși, Daria trebuie să evite controversele care ar putea să degenereze în situații neplăcute.   

image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
cele mai simple mancaruri de post mancare de cartofi jpeg
zodii meteoriti png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
horoscop jpeg
horoscop aprilie 2022 jpg