Traducătoarea de vise: Mesajele primite pentru Ediția Traducătoarea de vise se împlinesc în vara aceasta

Ultima actualizare:

    Un măr încărcat de roade în vis este de bun augur -pevestește  prosperitateSursa foto: Adevărul.ro
Un măr încărcat de roade în vis este de bun augur -pevestește prosperitateSursa foto: Adevărul.ro

Mesajele primite în această săptămână de la pasionații ediției ”Traducătoarea de vise”prevestesc evenimentele-surpriză care vor interveni în viața lor. Totodată, în visele celor care ne scriu frecvent, am observat că apar persoane care le dau o mână de ajutor la împlinirea proiectelor lor majore.

Deseori, aceste vise prevestesc schimbări cu efecte pe plan financiar sau personal. Dintre mesajele primite de la pasionații de vise, pentru această ediție, le-am selectat pe acelea care se vor concretiza până la sfârșitul acestei veri .   

Erai la un eveniment  monden  alături de alți  invitați ?Ți se împlinesc  dorințele

Visul:  Daria ne-a scris din nou și ne-a povestit un vis foarte interesant: era la un eveniment monden și stătea la masă alături de mai mulți invitați joviali.  Ea ne întreabă ce va urma după acest vis care i-a transmis o stare sufletească foarte plăcută, deși nu-i cunoștea pe invitații cu care stătea la masă.

Semnificația visului: O masă cu mai mulți meseni în jur anticipează mai multe evenimente plăcute. După un astfel de vis, persoanei respective i se vor împlini mai multe dorințe, la care aceasta se gândește insistent de la o vreme. La aceste împliniri vor contribui și persoane pe care Daria are să le cunoască  în curând.

În bucătărie ai descoperit multe păstăi de mazăre? Vei primi un mare câștig

Visul: Aurelia ne-a scris în această săptămână; ea ne-a povestit un vis inedit. Când a venit de la companie, pe masa din bucătărie, a găsit un lighean plin cu teci de mazăre. O rudă de-a ei știa că, pentru Reli, mazărea era o delicatesă și a vrut să-i facă o surpriză plăcută.

Semnificația visului: Iată un vis de bun augur pentru Aurelia!Tecile cu boabe de mazăre prevestesc un câștig financiar semnificativ. De această surpriză plăcută, Aurelia va beneficia în curând.  Poate fi vorba despre o surpriză  neașteptată, primită de la una dintre rudele ei înstărite, despre care Reli ne-a  povestit.

Este prima dată când visezi o mănăstire frumoasă?  Urmează un interval fără probleme financiare , marcat de soluții

Visul: Maia este pasionată de visele inedite. De această dată, ea a visat, în premieră, o mănăstire superbă. În vis, Maia  a vizitat sfântul lăcaș și s-a rugat pentru împlinirea proiectelor ei profesionale.

Semnificația visului: Un vis în care îți apare un sfânt lăcaș prevestește o etapă marcată de  împliniri la care sperai de multă vreme. În urma acestui vis, Maia se va bucura de satisfacții, de împ0liniri.  Multă vreme, Maia va cunoaște un trai liniștit,  fără grija zilei de mâine.    

Mărul din curtea casei a rodit. Mărul plin de fructe prevestește belșug

 Visul: George ne-a povestit un vis emoționant: mărul din curtea casei părintești  a rodit și ramurile erau încărcate de  fructe. Fiind un iubitor de fructe, George s-a trezit din vis  fericit, culegând mere din prima recoltă. 

Semnificația visului: Merele coapte, visate în pom  de George,  sunt simbolul belșugului. Pentru George, pomul încărcat de fructe anticipează o perioadă îmbelșugată : el va scăpa de datorii și își va rezolva  problemele restante.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net