Traducătoarea de vise : O vulpe te urmărea în vis? Mergeai pe un drum înconjurat de plopi?

Ultima actualizare:

    În dragoste, vulpea este simbolul duplicității
În dragoste, vulpea este simbolul duplicității

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! De această dată, ne-au scris numeroși vizitatori optimiști, pentru care mesajele onirice reprezintă un ghid competent în privința priorităților cotidiene. M-au surprins însă mesajele vizitatorilor care ne scriu frecvent dar, de această dată, i-am întâlnit în ipostaza de dezamăgiți în dragoste, sperând că generozitatea lui Cupidon are să le însenineze sufletul.

 Vizitatorii întreprinzători ne-au scris și ei, fiind curioși să afle dacă visele povestite Traducătoarei de vise  prevestesc reușite pentru afacerile lor ce se derulează acum și când li se deschid alte drumuri spre succes.   

O vulpe te urmărea în vis?  Vei fi înșelat în dragoste

Visul: Dan, un vizitator pasionat de edițiile de vise, ne-a povestit ce emoții a trăit în timpul celui mai interesant vis din acest an: Când a ajuns acasă a avut o surpriză neașteptată. La ușa apartamentului îl aștepta o... vulpe foarte frumoasă. Neașteptatul musafir s-a bucurat foarte mult când l-a văzut și, dacă Dan n-ar fi fost vigilent, îndrăznețul musafir s-ar fi strecurat în casă în urma lui. Visul l-a și amuzat, și l-a pus pe gânduri, în egală măsură.

Semnificația visului: Îndrăznețul musafir prevestește că, în curând,  Dan va avea o surpriză...dureroasă. Iubita lui, pentru care este gata să  facă orice sacrificiu, îl va înșela. Vulpea este simbolul duplicității în dragoste. Urmărind amănuntele visului, putem să spunem că, insistența vulpii  de a intra în apartament, o dată cu Dan, demonstrează că iubita lui Dan, Clara, nu vrea să renunțe la Dan, deși este îndrăgostită și de un alt bărbat. Clara  se străduiește să joace, în continuare, rolul de îndrăgostită. Mai mult, rivalul lui Dan poate să facă parte chiar din anturajul lor.

Talismanul norocos:  amuleta Cupidon

Mergeai pe un drum înconjurat de plopi?  Vei avea profit în afaceri

Visul: Maria este un temerar om de afaceri și este dornică să scape de multe datorii. Urmărită de această dorință, Maria a visat că participase la o întâlnire cu  oameni de afaceri, iar la despărțire a plecat cu o colegă pe un drum înconjurat de plopi falnici, cu un frunziș superb ce  răspândeau un  miros primăvăratic. Maria se tot întreabă ce legătură poate să fie între dorința ei și ... plopii întâlniți în drum.

Semnificația visului: Acest vis nu este întâmplător. Plopii din visul Mariei anticipează o reușită financiară. ”Traducând” amănuntele mesajului oniric povestit de Maria, în mod cert, aceasta și colega ei, vor obține un  mare profit  într-o afacere comună chiar din această  primăvară.

Talismanul norocos: O pușculiță.

În stupina ta a apărut un roi de viespi? Te pândește concurența  

Visul: Doru era fericit pentru că, în sfârșit, avea și el o stupină. Stupii erau plini de miere și îi îngrijea cu mult drag. Într-o zi a observat că în jurul stuplilor a dat buzna un roi de viespi.  S-a consultat cu un apicultor care l-a îndrumat cum să îngrijească stupii și, în cele din urmă, a afumat toată grădina, așa cum l-a învățat, ”profesorul” lui. În scurt timp, roiul de viespi a dispărut. Doru s-a trezit foarte iritat din vis și ne întreabă  la ce se poate aștepta în urma acestui mesaj oniric.

Semnificația visului: În acest caz,  viespile reprezintă o rivalitate pe plan profesional. Din păcate, Doru va avea surprize neplăcute din partea concurenței care se va manifesta violent. Stupii simbolizează reușitele obținute de Doru pe plan profesional sub îndrumarea unui  specialist, dar rivalii lui, viespile, nu vor reuși ceea ce și-au propus.

Talismanul norocos: Amuleta albină.

Ți-ai cumpărat haine noi? Ți se împlinește o mare dorință   

Visul: Irina se înnoise în vis, își cumpărase haine foarte frumoase, de  calitate și aveau mărimea 42-44, mult mai mare decât măsura hainelor purtate de ea. Ce poate să însemne acest vis?

Semnificația visului: Hainele noi, foarte frumoase și de calitate, cumpărate de Irina  reprezintă o reușită pe plan profesional : un job bine remunerat sau o mărire de salariu. Dacă hainele cumpărate de Irina sunt mai mari decât măsura purtată de ea  înseamnă că visul este de bun augur.  Visul prevestește o perioadă fără probleme financiare,  fără griji pentru ziua de mâine. Pe plan sentimental, Irina se poate aştepta la surprize plăcute din partea partenerului de viaţă sau a logodnicului, dacă nu este căsătorită. Numerele 42-44 sunt surse de informație ce provin de la un imobil ce poartă aceste numere.   

Talismanul norocos: O bancnotă de 100 noă

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net