Traducătoarea de vise: Te plimbi cu ascensorul, ai visat un miel, mere şi vrăbii? Află care mesaje nocturne îţi poartă noroc!

Ultima actualizare:

    Ai visat vrăbii?
Ai visat vrăbii?

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Este o săptămână bogată în noutăţi pentru toţi cei care ne-aţi scris.

Şi, pentru că aceste mesaje onirice vă dau un imbold în privinţa iniţiativelor la care reflectaţi de multă vreme, este momentul să credeţi că succesele mai mici le vor atrage pe cele surprinzătoare din a doua parte a primei luni de vară.

Veţi fi invitaţi la evenimente de neuitat, iar avansarea pe plan profesional demonstrează că meritaţi ca eforturile voastre să fie răsplătite. Tot acum, constataţi că partenerii voştri de viaţă sau de afaceri apreciază schimbările propuse de voi.

Acum, Fecioarele şi Balanţele ar putea reprezenta puncte de reper pentru urgenţele cotidiene.

Te plimbi cu ascensorul ? Te aşteaptă o mare şansă

Visul: Marius ne-a povestit un vis inedit. Pentru a rezolva mai multe probleme, el se plimba cu liftul de la un etaj la altul al companiei. În vis, nu s-a oprit la un anumit etaj.

Semnificaţia visului: Când te plimbi cu ascensorul, de la un etaj la altul, mesajul nocturn prevesteşte o suită de succese mai mari sau mai modeste, urmate de o mare şansă; poate fi vorba despre şansa vieţii voastre.

Talismanul norocos: Amuleta cheie.

Ai primit cadou un miel gras? Te bucuri de un trai îmbelşugat

Visul: Adina este o prezenţă optimistă în rubrica noastră. Chiar dacă nu cunoaşte efectele visului povestit, are o impresie deosebită privind rolul mesajului oniric în viaţa noastră. De această dată, ea ne-a povestit că primise de ziua ei un cadou inedit: un miel gras cu o blană superbă ca neaua. Când s-a trezit, se întreba unde să-l ţină şi ce să-i dea să mănânce.

Semnificaţia visului: Da, este un vis extraordinar! Mielul gras anunţă vremuri lipsite de griji; dacă acest cadou a fost oferit de o femeie, înseamnă un parteneriat de succes, dar eforturile vor fi deosebite. Dacă mielul este primit de la un bărbat, pentru Adina urmează o perioadă benefică din punct de vedere financiar, iar planurile propuse de ea vor fi foarte apreciate de persoanele din anturaj.

Talismanul norocos : Amuleta miel.

Ai visat mere roşii? Te apreciază persoanele oficiale

Visul: Pe biroul său, Mura a găsit o fructieră plină cu mere roşii, superbe. Nu ştie de la cine le-a primit şi dacă , într-adevăr, toate merele sunt ale ei.

Semnificaţia visului: Amănuntele visului sunt foarte interesante. Un vis ca acesta prevesteşte o bucurie de mult aşteptată pe plan profesional. Deoarece fructiera era pe biroul său, Mura este apreciată pe plan profesional şi, foarte curând, va fi avansată.

Talismanul norocos: Amuleta 3 mere roşii.

Vrăbiile s-au adăpostit la fereastra ta? În familie vor fi discuţii

Visul: Ana, o pasionată a rubricilor de numerologie şi de vise, ne-a scris şi de această dată când a avut un vis „ciudat". La fereastra ei a descoperit un stol de vrăbii gălăgioase, care au trezit-o din somn.

Semnificaţia visului: Vrăbiile visate o avertizează pe Ana că în familia ei vor fi discuţii aprinse şi multă zarvă, chiar şi din motive subiective. Este cel mai bun prilej ca Ana să nu încurajele controversele; astfel, valul discuţiilor nu va degenera în situaţii neplăcute.

Talismanul norocos: Amuleta rândunică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net