Trei zodii protejate de Dumnezeu după Rusalii 2024. Au noroc din plin și karma pozitivă pe toată durata lunii iulie

Trei zodii din horoscop vor fi protejate de Dumnezeu după Rusalii, sărbătoare care va avea loc duminică, pe 23 iunie. Acești nativi se vor bucura de reușite pe toate planurile și vor avea karma de partea lor pe tot parcursul lunii iulie. Iată care sunt semnele astrologice vizate în acest sens.

Săgetătorii, Leii și Vărsătorii vor avea karma de partea lor după Rusalii
Săgetătorii, Leii și Vărsătorii vor avea karma de partea lor după Rusalii

Leu

Pentru nativii Leu se anunță o perioadă extrem de favorabilă, după Rusalii. Conform astrelor, aceștia vor avea karma de partea lor pe tot parcursul lunii iulie și vor radia de energie. Pe plan sentimental, Leii vor lua decizii surprinzătoare. Fie vor alege să își continue relația cu actualul partener, fie se vor lăsa cuceriți de o nouă iubire. Cert este că nu au de pierdut în nicio situație din cele două. Pe de altă parte, în plan financiar totul le merge ca pe roate. Vor fi răsplătiți pentru munca pe care au depus-o în ultima vreme, obținând câștiguri ceva mai mari decât până acum. 

Săgetător

Săgetătorii își duc toate planurile la bun sfârșit. Investițiile într-o nouă afacere, căsătoria cu persoana iubită, o vacanță într-o destinație exotică și poate chiar și o sarcină mult așteptată. Karma pozitivă va fi de partea lor în luna următoare, iar suferința și pierderile financiare vor fi de domeniul trecutului. Astrele spun, totuși, să fie precauți în ceea ce privește relația cu prietenii și să ia totul mai ușor în privința banilor. 

Vărsător

Vărsătorii sunt de-a dreptul extenuați de greutățile prin care au trecut în ultima vreme. Probleme familiale, neajunsuri, tensiuni la locul de muncă, certuri cu partenerul și multe altele. Ei bine, a venit momentul să lași toate astea deoparte și să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară. După sărbătoarea de Rusalii, karma va deveni mai blândă cu tine și vei reuși, în sfârșit, să îți recapeți energia pe care o aveai odinioară. S-ar putea ca în luna iulie să primești o ofertă mai bună de muncă și să îți îndeplinești toate dorințele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
horoscop, zodii, stres jpg
gatit salata istock jpg
prajitura cu piersici si migdale jpeg
Pregatiri fest2 jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
Voucherele cadou un instrument eficient de motivare a angajaților jpg
ce spune zodia despre destinul tau jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net