VIDEO Traducătoarea de vise: Ai fost invitată la un botez? Ţi se împlineşte o dorinţă

Ultima actualizare:

Deseori, imaginile deosebite din vis se concretizează în viaţa reală, alteori, evenimentele la care participăm în vis ne pun îngardă în legătură cu o situaţie anume şi astfel vom şti cum să acţionăm.

Desigur, amănuntele care însoţesc un vis sunt importante pentru noi şi, în timp, ele au devenit un simbol. Din visele relatate, descifrăm că partenerii noştri de viaţă sau de afaceri sunt inspiraţi în momente decisive de viaţă. Ideile din vis se pot concretiza, iar colaborarea cu anumite persoane ne sunt de mare folos.

Fără ajutorul acestora, întâmplările din vis s-ar risipi precum fumul. Banii primiţi în acest interval sunt rodul muncii perseverente. Cu nativii Fecioară şi Scorpioni, cu specialiştii dintr-un anumit domeniu de activitate veţi face paşi importanţi şi în carieră, şi în viaţa de familie. Am ales din visele trimise de voi pe cele care se referă la evenimente deosebite şi am tradus mesajul lor, verificat de-a lungul anilor.

Visul: Daria se bucura în vis pentru că a fost invitată la un eveniment de familie. O prietenă îşi boteza băiatul şi a fost impresionată de atmosfera din jurul ei, pentru că, o dată cu acest botez, a fost botezat şi clopotul cel nou al bisericii. Participanţii la eveniment erau emoţionaţi de ritualul la care asistau. Daria se întreba dacă visul anticipează bucurii pentru ea şi pentru pruncul botezat.

Semnificaţia visului: Este un vis care anticipează satisfacţii pe plan afectiv şi material. Botezul unui copil prevesteşte evenimente fericite în familie, iar botezul sau sfinţirea unui nou clopot la biserica unde se botează acel copil anticipează rezolvarea, fără întârziere, a unor probleme financiare de familie şisociale în comunitatea în care are loc evenimentul.

Aduce noroc: Amuleta cruciuliţă de botez.

Ai primit o brăţară de la un prieten de familie? Este de bine

Visul: Viorica ne-a povestit că în timp ce privea la televizor, un musafir, prieten de familie, i-a prins la mâna dreaptă o brăţară frumoasă, aşa cum n-a avut niciodată. De ce a primit acest dar de la acel băiat?

Semnificaţia visului : Semnificaţia acelui dar, primit de Viorica, este fără echivoc: acest tânăr este îndrăgostit de Viorica şi gestul lui simbolizează şi o cerere în căsătorie; Viorica este impresionată de darul primit ; în curând cei doi se vor căsători pentru că sentimentele lor vor fi reciproce.

Aduce noroc: Amuleta inimioară.

Visul: Marius trebuia să participe la un eveniment privat şi voia să respecte protocolul : la un costum nou, trebuia să asorteze şi o cravată asortată şi elegantă. A probat-o în oglindă, fără să-i facă un nod.

Semnificaţia visului: Când asortezi o cravată nouă, frumoasă, la un costum înseamnă că urmează o etapă norocoasă în viaţa ta; indiferent de unde o procuri, simbolul este de bun augur :poţi călători în zone exotice, poţi participa la evenimente diplomatice, iar bucuria ta va fi împărtăşită şi de prieteni, şi de rude. Dacă Marius ar fi făcut şi nod la cravată însemna că el ar fi întâmpinat probleme la finaliza unui proiect.

Aduce noroc: Culoarea bleu.

Speli geamurile casei foarte des? Vei avea un mare câştig

Visul: Mura era o persoană pedantă. Geamurile casei sclipeau de curăţenie, pentru că ea le spăla în fiecare săptămână şi de aceea, ferestrele cu oblon ale casei sale sclipeau de la distanţă.

Semnificaţia visului: Când geamurile casei sunt foarte curate, gospodina acelui imobil este prevăzătoare şi va evita un pericol-discuţii contradictorii sau pierderea unei competiţii. Mai mult, atunci când ferestrele cu oblon sclipesc de curăţenie, în acel cămin va intra un câştig important, neaşteptat.

Aduce noroc: Amuleta puşculiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
top lichide pentru unghii cleaner unghii degresant unghii i acetona jpg
scalpului 1536x1024 jpg
KV Hanul Boieresc Summer24 final 3RO png
image
actualitate.net
image
actualitate.net