Zodia care e cuprinsă de remușcări în perioada 23-25 august. Greșelile făcute de ea o lovesc ca un bumerang

Weekendul 23-25 august vine cu o serie de momente pline de remușcări pentru o zodie a acestui horoscop european. Gândurile, temerile, diverse dezamăgiri și frustrări îi vor alimenta stările negative și pline de agitație. 

Persoană stresată / foto: Arhiva Click!
Persoană stresată / foto: Arhiva Click!

A venit momentul ca persoanele născute în semnul zodiacal al Scorpionului să plătească pentru niște greșeli mai vechi din trecutul lor. La ce se pot aștepta persoanele născute în această zodie. 

Scorpionii dau socoteală pentru greșeli mai vechi 

Acești nativi vor cunoaște pe propria piele ce înseamnă să plătească pentru răul făcut în trecut altor persoane. Karma este dură cu ei și nu îi va lăsa să scape ieftin, motiv pentru care în perioada 23-25 august aceștia trebuie să aibă un moment de gândire și înțelegere atât a lor, cât și a persoanelor din jurul lor. 

Scorpionii vor plăti pentru o greșeală veche, din trecutul lor, pe care au săvârșit-o cu o persoană care cândva le-a fost apropiată. Acum însă vor începe să dea socoteală pentru fiecare rău în parte. 

Astrele îi avertizează pe nativi că se pot aștepta fie la o confruntare cu persoana cărora le-a greșit, fie la o situație similară în care vor fi puși de către altcineva. Indiferent de cum se vor derula lucrurile, cert este că Scorpionii vor traversa cel mai dificil moment de până acum din întreaga viața lor. 

Luna septembrie vine cu o veste mare 

Cu toate că ultimele zile ale lunii august nu vor fi printre cele mai bune pentru Scorpioni, la începutul toamnei se vor bucura de mai multe reușite atât pe plan profesional, cât mai ales personal. 

Vestea venirii pe lume a unui copil le va schimba nativilor total perspectiva asupra vieții și vor înțelege ceea ce este cu adevărat important pentru ei. Chiar dacă planetele se vor alinia în favoarea lor, astrele le recomandă să fie cumpătați în deciziile pe care le iau și care implică anumite cheltuieli. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tiramisu pexels jpg
cub horoscop supărare png
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
piure jpeg
borcane pexels jpg
1 luna neagra in zodia berbec jpg jpeg
rochie eleganta dy fashion png
pateu de ficat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net