Zodia care va fi cerută în căsătorie înainte de Paște. Destinul îi pregătește o mare surpriză!

Astrele vin cu vești excelente pentru persoanele născute în zodia berbec. Se pare că momentul mult așteptat nu va mai întârzia să apară, așa că femeile berbec vor reuși să își îndeplinească visul înainte de Paște. Da, bat clopote de nuntă!

Zodia care va spune marele „DA”
Zodia care va spune marele „DA”

Bat clopote de nuntă pentru femeile născute în zodia berbec

Pentru femeile berbec, eșecul în dragoste urmează să se încheie. Ce-i drept, de-a lungul timpului, norocul pe plan sentimental le-a cam ocolit, așa că urmează ca viața lor amoroasă să se schimbe radical. Evident, în bine! Vestea că vor fi cerute în căsătorie va veni ca un fulger, întrucât nu se așteptau la o asemenea propunere.

Ei bine, totul se va petrece cu puțin timp înainte de Paște, atunci când vor primi cu bucurie inelul de logodnă, anunță astrele. Femeile berbec au multe planuri de viitor, astfel că vor trăi la maximă intensitate această experiență. Totodată, nativii aceste zodii își doresc să aibă și un copil, lucru care se va întâmpla în viitorul apropiat. În sfârșit, viața de familie pe care și-au dorit-o dintotdeauna este pe cale să împlinească.

 Balanța își va întâlni sufletul pereche

Dacă vorbim despre zodia balanță, nici în cazul ei lucrurile nu stau rău pe plan sentimental. Fie că nativii acestei zodii au pus capăt recent unei relații, fie că erau deja singuri, cert este că își vor întâlni cu adevărat sufletul pereche. Gata, s-a terminat cu relațiile toxice, neînțelegeri, lipsa de comunicare, de respect sau afecțiune!

Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal, se anunță o perioadă extrem de frumoasă. În plus, drumul către altar nu este departe, iar visul de a avea o familie numeroasă nu este imposibil de îndeplinit. Astrele le recomandă, totuși, multă răbdare, optimism și calm în următoarele săptămâni.

Fecioarele urmează să pună capăt unei relații

Veștile bune nu pot veni pentru toată lumea! Dacă berbecii și balanțele vor radia de fericire în curând, se pare că fecioarele vor suferi enorm. Nativii acestui semn zodiacal vor pune capăt relației lor din terțe motive. Totuși, astrele le recomandă să își păstreze calmul și să nu reacționeze sub nicio formă la nervi. S-ar putea să le pară rău dacă vor lua decizii impulsive. În plus, apele se vor liniști de la sine, dacă vor știi exact cum să gestioneze situația

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
BD 2024 new photo clean jpg
saga jpg
reteta salata de vinete
Peste 420 000 de fani au celebrat timp de patru zile si patru nopti la cea de a opta editie UNTOLD 2 750x380 jpg
horoscop zilnic jpg
LEnIqIYDrjpY8vCawLfUC e8jZx59J0eJmznNLKj2WoBCebc3zy MdvkB8juzl515FCHPIzOrGVyEOrg0QARVRxRVR1HQMT QZGv9 vVnAseNpCIOVrfKDrPElEuPbDei U5 s fw91iNKD8tdEbSQ8
zF1TEfjQWoGYhqOt3gCnX6 2Q5JwsAXyqRXtlsi71NiqAmdhdWBGmtl51s uD5DMgHtWy4Fd1UZASrIq4pvNXJTELZ HuJzvaTmD8rOgyvDBXgnM33u4s5493x7XOkqVy6DNrXLhkfRzLbpJzgRdtiA
1 ardei umpluti jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net