Zodiacul egiptean de primăvară, semnificaţii şi recomandări

3 aprilie 2012

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii.Bastet: 16 ianuarie - 15 februarie

Oamenii născuţi sub protecţia lui Bastet sunt spirite libere, pun întotdeauna autoritatea sub semnul întrebării, deşi deţin o capacitate incredibilă de a empatiza. Inteligenţi şi iubitori de tot ce e nou, se plictisesc foarte uşor. Sunt complexaţi atunci când iubesc, dar când găsesc pe cineva independent și care nu doreşte să-i schimbe, relaţia devine perfectă.

Selket: 16 februarie - 15 martie

Selket este zeiţa protectoare a magiei şi simbolul casătoriei. Cei născuţi sub protecţia ei sunt darnici, romantici şi săritori. Tind să facă sacrificii pentru cei dragi, dar sunt sceptici și răutăcioși când nu este cazul. În dragoste au nevoie de o persoană dinamică care ştie să preia iniţiativa.

Apep: 16 martie - 15 aprilie

Este zeiţa dualităţii în Univers, simbolul răului în Duat, însă asta nu înseamnă că persoanele născute sub semnul ei sunt rele, ci sunt persoane inteligente, cu multă încredere în ele şi energie nelimitată. În dragoste, sunt pasionali, având nevoie de cineva capabil să le tolereze nevoia de lipsă de apropiere.

Ptah: 16 aprilie - 15 mai

Cel mai mare zeu din Memphis, simbolizând fertilitatea, mai este cunoscut și ca părintele magiei. Persoanele născute sub semnul lui au caractere frumoase, sunt aventuriere, independente şi iubitoare de viaţă. Posedă capacitatea de a începe mai multe proiecte deodată şi să au succes în tot ceea ce fac. Nu-şi doresc relaţii complicate, dar se acomodează repede în cuplu.

Atum: 16 mai - 15 iunie

Acest zeu reprezintă înţelepciunea. Cei născuţi sub semnul lui au o curiozitate infinită. Au fost născuţi ca să inventeze lucruri utile și pot comunica foarte uşor cu cei din jur. În dragoste sunt sceptici, simţind nevoia de siguranţă pentru a se putea implica sentimental. Dar când o fac, se implică foarte tare.

Citeşte despre toate zodiile egiptene pe clickpentrufemei.ro.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg