Zodiile care vor fi protejate de Arhanghelul Gavriil în acest weekend! Le scapă de o mare suferință

În această perioadă, se așterne peste noi puterea sfântă a Arhanghelului Gavriil, iar zodiile Rac, Scorpion și Berbec vor fi binecuvântate cu protecția sa divină în acest weekend. Potrivit astrologilor, acești nativi vor simți o energie reconfortantă și vor fi ghidați spre evitarea unor posibile suferințe majore.

Zodiile care vor fi protejate de Arhanghelul Gavriil în acest weekend
Zodiile care vor fi protejate de Arhanghelul Gavriil în acest weekend

Zodiile care vor fi protejate de Arhanghelul Gavriil în acest weekend

Rac

Racii se vor bucura de o perioadă de armonie în relațiile personale sub aripa protectorului lor, Arhanghelul Gavriil. Energia sa aducătoare de lumină va amplifica comunicarea și înțelegerea în cuplu. Este un moment propice pentru a rezolva neînțelegerile și pentru a consolida legăturile afective. Racii ar trebui să profite de această ocazie pentru a-și consolida bazele emoționale și pentru a se bucura de armonia în familie.

Scorpion

Scorpionii vor fi ghidați către claritate și înțelepciune sub protecția Arhanghelului Gavriil. Energia sa purificatoare va oferi Scorpionilor un discernământ sporit în luarea deciziilor și în acțiunile lor. Este momentul potrivit pentru a elimina confuziile din viața lor și pentru a se concentra asupra obiectivelor importante. Această influență Divină le va aduce claritate mentală și voință de a aborda cu încredere provocările ce le stau în cale.

Berbec

Berbecii vor simți mângâierea vindecătoare a Arhanghelului Gavriil în sfera lor interioară. Energia sa protectora va ajuta la vindecarea rănilor emoționale și la restabilirea echilibrului interior. Berbecii sunt încurajați să își acorde timp pentru reflectare și autocunoaștere. Este un weekend potrivit pentru a practica mindfulness și pentru a investi în propria lor bunăstare mentală și emoțională.

Rugăciune de protecție și ajutor a Arhanghelului Gavriil

În aceste zile, este recomandat ca zodiile să citească următoarea rugăciune dacă își doresc ca toate dorințele să li se îndeplinească:

„O, Sfinte Arhanghele Gavriil, desăvârşit lucrătorule, care cu numele şi cu fapta mărturiseşti puterea Celui-Preaînalt, către puţinătatea omenească apleacă-te cu îngăduinţă, şi veghează-ne în ceasul rugăciunii noastre, şi călăuzeşte-ne spre împlinirea a toată dreptatea, cu mulţimea harurilor anume încredinţate ţie, că noi în puternicul tău ajutor cutezăm a nădăjdui şi ascultătoarei tale slujiri următori năzuim a ne face.

Fii bucuria noastră şi învredniceşte-ne să fim bucuria ta, ca întru Domnul bucuriei duhovniceşte să ne veselim. Rugăciunile noastre du-le la Dumnezeu cu iuţimea aripilor tale şi de vestirea ta mântuitoare nu ne lipsi pe noi, Binevestitorule, ca pe unii ce nădăjduim cu râvna duhului să biruim neputinţele cele trupeşti şi îngerilor asemănători să ne facem, ca dimpreună cu oştirile cereşti şi cu cetele drepţilor, spre împărăţia luminii celei neînserate cătând, din tot sufletul şi cu tot cugetul nostru să aducem mulţămită, laudă şi închinăciune Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, Treimea cea de-o-fiinţă şi nedespărţită, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net