La ce ajută proteinele pentru sală

#Best buys
image

FOTO: lukaszdylka/Pixabay.com

Cei care vor să treacă la un nivel superior în ceea ce privește creșterea masei musculare au auzit de importanța pe care o au proteinele. Acestea reprezintă în jur de 15% din greutatea organismului nostru și joacă un rol important pentru corpul uman. Mai exact, potrivit cercetătorilor, proteinele sunt considerate un adevărat combustibil pentru mușchi, sunt de ajutor pentru metabolism, întăresc sistemul imunitar și îți dau senzația de sațietate. În acest articol vă prezentăm la ce ajută proteinele pentru sală? 

Cei care se antrenează intens la sală și nu reușesc să își ia de ajuns de multe proteine din mâncare, pot apela la suplimente special concepute. Un supliment proteic de calitate poate fi soluția pentru a ajuta dezvoltarea masei musculare, scăderea în greutate, crearea senzației de sațietate și creșterea rezistenței. 

Când trebuie consumate și la ce ajută proteinele pentru sală? Potrivit specialiștilor, proteinele se consumă în funcție de obiectivul pe care îl ai. De exemplu, dacă vrei să scazi în greutate, trebuie să consumi între mese shake-uri proteice pentru a crește sațietatea. Cei care doresc să își crească masa musculară trebuie să consume shake-urile proteice după antrenament, dar și dimineața la trezire. Iar cei care vor mai multă rezistență trebuie să consume înainte de antrenament, în timpul exercițiilor și după. 

La ce ajută proteinele pentru sală și câte tipuri sunt

Există mai multe tipuri de proteine. De exemplu, proteina din zer este pe bază de lactate, conține toți aminoacizii esențiali și se absoarbe rapid. Este bună pentru refacere și construirea mușchilor.  De asemenea, foarte important de precizat pentru cei care se întreabă la ce ajută proteinele pentru sală este că, în funcție de metoda prin care se obține, suplimentele proteice se împart în trei tipuri: concentrat, hidrolizat și izolat

Concentratul proteic din zer se remarcă prin faptul că are un nivel scăzut de grăsimi și colesterol. Este recomandat mai ales pentru creșterea masei musculare. 

Hidrolizatul proteic din zer este cel mai popular. Potrivit Pro Nutrition, moleculele proteinelor sunt supuse unui proces de hidroizolare, descompuse la nivel microscopic în segmente mai mici. Datorită acestui proces, se asigură o digestie și absorbție bună. 

Izolatul proteic din zer conține toți aminoacizii de care are nevoie organismul și se absoarbe rapid. De asemenea, această proteină are un nivel rapid de digestie.  

Mai există și proteina totală din lapte sau cazeina, care este pe bază de lactate și are o absorbție lentă. De asemenea, pentru vegani există proteina din soia, pe bază de plante. 

Alte alternative mai sunt proteinele din albuș de ou și proteina din vită. Acestea sunt recomandate pentru persoanele intolerante la lactoză. 

Dacă sunteți interesați la ce ajută proteinele pentru sală, doriți mai multe detalii și o ofertă de produse și prețuri puteți afla accesând ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net