Surprize parfurmate de sărbători! Esențele care te duc într-o lume unică

Ultima actualizare:

Dacă ești în căutarea unor idei de cadouri rafinate și originale, dar totodată accesibile ca preț care să-i surprindă pe cei dragi, lăsându-le o amintire de neuitat, alegerile perfecte te așteaptă gata pregătite în lumea magică a parfumurilor Mysu.

Sursa foto: Mysu
Sursa foto: Mysu

Esențele Mysu te duc într-o călătorie unică

Explorează varietatea esențelor Mysu și lasă-te purtat într-o călătorie în lumea misterelor, pentru a descoperi acea amprentă olfactivă inedită, potrivită pentru cadoul pe care îl cauți. Alegerea unui parfum pentru persoana specială din viața ta poate fi o misiune dificilă, dar și fascinantă totodată, atunci când opțiunile te surprind prin rafinamentul și creativitatea lor.

Pentru că parfumurile Mysu vin cu o abordare proaspătă pe piața parfumurilor, propunând o diversitate de esențe unice pentru el și ea, produse din pasiune și cu atenție la detalii, în două game. Prima este colecția cu care brandul s-a lansat acum mai bine de un an, vizând piața de parfumerie middle-market, dar întrunind caracteristicile unor produse de calitate superioară. Cea de-a doua gamă este colecția de lux, cu ingrediente speciale și un design mai elaborat, dezvăluindu-ți aromele îndrăznețe și sofisticate în sticle tăiate în piatră prețioasă.

Realizate împreună cu parfumieri de renume internațional, ce dezvoltă esențe pentru branduri consacrate, parfumurile Mysu din cele două game împletesc aromele fructat-florale și orientale în combinații irezistibile, oferindu-ți calitatea unui parfum de top la un preț accesibil. Nu știi ce cadou să alegi în tot acest joc seducător de note amețitoare? Atunci Mysu vine în întâmpinarea ta cu o propunere tematică de Crăciun, așa cum este Mysu Christmas Box, un aranjament creat în colaborare cu Kalani Flowers din crenguțe de brad natural, globuri de Crăciun, scorțișoară și felii de lămâie deshidratate, cu un parfum din gama orientală, toate așezate într-o cutie de catifea premium, care poate fi totodată o piesă de decor pentru masa festivă de Crăciun. 

Sau poți alege unul dintre seturile gata ambalate – Rubin, Topaz și Sapphire (pentru ea) și Smarald și Brilliant (pentru el), care întrunesc în cutia de cadou un parfum și o cremă de corp sau un gel de duș în aceleași esențe, pentru o persistență aproape dublă a parfumului ales. Iar surprizele de Crăciun de la Mysu nu se opresc aici. 

Intră pe mysu și cu comandă de minimum 350 de lei până la sfârșitul anului intri automat în tombola care te poate duce în Dubai! Dar pentru că alegerea unui parfum este o experiență senzorială aparte, descoperă mai întâi diversitatea produselor Mysu într-unul dintre magazinele brandului, prezent în 32 de locații din 17 orașe ale țării, așa cum sunt Băneasa Shopping City în București, Vivo! Mall în Cluj, Mall City Park în Constanța sau Felicia Shopping Center în Iași. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net