3 trucuri pentru cartofi prăjiți ca la fast food
Cartofii prăjiţi sunt pe lista noastră de preferințe alimentare și acest lucru este perfect justificat, pentru că sunt savuroși și merg în orice combinație. În ciuda avertismentelor legate de calorii şi grăsimi, din când în când te poți răsfăţa cu câte o porţie, fără să riști kilograme în plus.
Sunt buni și cartofii prăjiți făcuți clasic, la tigaie, însă cei de la fast-food te tentează mai mult și este de înțeles, pentru că arată infinit mai bine, au o crustă aurie și crocantă la suprafață și parcă sunt mai gustoși. Dacă vrei ca și cartofii tăi să arate la fel, ai nevoie de o friteuză. Sunt aparate practice, care te ajută să obții acei cartofi aurii, dar care au și alte nenumărate întrebuințări într-o bucătărie.
Însă acesta este un prim pas de realizat dacă vrei să faci și tu cartofi la fel de aspectuoși și gustoși ca cei de la fast-food. Există alte trei trucuri care te vor ajuta în acest sens, pe care le-am aflați și noi de la cei care sunt mai pricepuți în bucătărie și pe care ți le împărtășim și ție cu mare plăcere.
Iată ce ai de făcut:
Dacă respecți toți acești pași, cartofii tăi prăjiți vor arăta perfect și vor fi la fel de buni precum cei de la fast-food. Poftă bună!