Ardei la cuptor, umplut cu carne, orez și ciuperci – Sandru Maria

Ultima actualizare:

    Ardei la cuptor, umplut cu carne, orez și ciuperci
Ardei la cuptor, umplut cu carne, orez și ciuperci

Ingrediente

1 borcan ciuperci feliate

400 g carne tocată amestec porc și vită

1 crenguță cimbru din grădină

8-10 ardei gras pentru umplut

80 g orez

2 cepe măricele

sare după gust

piper după gust

3 linguri ulei floarea-soarelui

Mod de preparare:

Ciupercile le punem într-un castron. Începem să tăiem ceapa cât mai mărunt și o punem la călit, orezul îl punem peste ceapă, apoi carnea și ciupercile, sărăm și piperăm după gustul nostru și punem cimbrul. Ardeiul se umple cu compoziția obținuta. Într-o oală de pământ aranjăm ardeiul, crenguța de cimbru, foile de dafin și introducem oala în cuptor.  Acoperim și lăsăm să fiarbă, iar spre final punem bulionul. Scoatem oala din cuptor, presărăm mărar verde și putem servi cu smântână. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net