Baghetă umplută - Ionuţ Dumitrache

Ultima actualizare:

    Baghetă umplută
Baghetă umplută

Ingrediente: 1 cutie cremă brânză natur, 50 g unt, ¼ legătură mărar, 2-3 roşii uscate în ulei de măsline, 50 g salam uscat, piper, 3 minibaghete (1 baghetă mare).

Preparare

Taie rând pe rând roşiile uscate, mărarul şi salamul uscat, apoi amestecă-le cu crema de brânză şi untul. Omogenizează compoziţia şi, opţional, adaugă piper proaspăt măcinat.

Taie minibaghetele la unul dintre capete, apoi scoate-le miezul. Umple interiorul pâinicii cu compoziţie din cremă de brânză. Înfăşoară baghetuţele în folie alimentară, apoi dă-le la frigider, minim 2 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stufat de miel 580x400 jpeg
cozonaci png
image png
image png
1 zodii bani jpg jpeg
dus pexels jpg
ciorba radauteana jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net