Borş de sfeclă

Ultima actualizare:

    Borș de sfeclă
Borș de sfeclă

Ingrediente

6 medalioane de pește

1 sfeclă roşie

1 morcov

1 rădăcină pătrunjel

1 ceapă mare

câteva frunze de varză

2 cartofi

1 ardei gras

1 lingură pastă de roşii

500 ml borş

1 legătură ceapă verde

sare

piper

smântână pentru servit, opţional

Preparare

1. Pui la fiert doi litri de apă şi când începe să clocotească adaugi ceapa, rădăcina de pătrunjel, morcovul, sfecla roşie, cartofii, ardeiul gras, varza, tăiate după preferinţă. Laşi să fiarbă până când legumele sunt pătrunse şi adaugi peştele.

2. Potriveşti gustul de sare şi piper, laşi să fiarbă cinci minute, adaugi pasta de roşii, borşul clocotit şi spumuit separat şi mai laşi 10 minute. Acoperi cu un capac pentru a se aromatiza, apoi serveşti cu smântână şi frunze de ceapă verde tocate, adăugate direct în farfurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net