Burger de pui ca acasă – Gabriela Matei
Ultima actualizare:
INGREDIENTE:
1 bucată piept de pui dezosat
1 ou
Sare, piper, boia de ardei dulce, oregano
2-3 căţei de usturoi pisaţi
Mod de preparare:
Carnea de pui se toacă prin maşină de tocat cu găuri mari.
Carnea tocată se amestecă cu ceapă tăiată mărunt şi cu oul bătut.Se amestecă bine aceste ingrediente şi se condimentează cu sare, piper, oregano, boia de ardei dulce. La sfârşit se pun căţeii de usturoi pisaţi.
Se formează cu mâna unsă de ulei burgeri şi se pun pe tavă de grill bine încinsă.
Se întoarc burgerii pe cealaltă parte.
Se servesc pe felii de pâine cu sos de maioneză, iaurt, ketchup sau simplu cu legume de sezon: ceapă, salată, roşie, castravete. Poftă bună!