Cannelloni cu pui - Daniela Andrei
Pentru umplut cannelloni ne sunt necesare:
250 g cannelloni,
un piept de pui dezosat,
2 linguri cu smântână,
200 g caşcaval
100 g brânză de oi în saramură
câteva fire de ceapă verde
sare şi piper după gust
un ou mare
Suplimentar ne sunt necesare: 2-3 ouă potrivite, 150 g smântână, 200 g caşcaval, o cănuţă cu suc de roşii;
Mod de preparare
Se toacă pieptul de pui ori se taie mărunt. Se potriveşte de gust cu sare şi piper. Se adaugă ceapa verde mărunţită, brânză şi caşcavalul trecute prin răzătoare, smântâna şi un ou. Se omogenizează totul. Cu compoziţia astfel obţinută se umplu cannelloni. Se aşază într-o tavă de cuptor, unsă cu puţin ulei. Între straturi se presară caşcaval ras. Se toarnă peste cannelloni ouăle bătute cu smântână, se ung cu sos de roşii şi se presară caşcaval. Se coc pentru 50 de minute la o temperatură aproximativă de 160 grade. + Se servesc calzi. Poftă bună!