Cauţi un desert apetisant! Prepară tortul mozaic cu cremă de iaurt!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blatul 1: 4 ouă, 4 linguri zahăr, 3 linguri cacao, 2 linguri făină, 1 esenţă de rom

Pentru blatul 2: 2 ouă, 2 linguri zahăr, ½ portocală, 2 linguri făină

Pentru cremă: 750 g iaurt, 6 linguri zahăr, 2 linguri cacao, 2 pliculeţe gelatină

Pentru decor: 250 ml frişcă, 1 portocală, 100 g ciocolată

Mod de preparare:

Pentru primul blat baţi albuşurile spumă cu zahărul. Adaugi gălbenuşurile unul câte unul, cacaua, esenţa de rom şi făina, pe care o încorporezi încet.

Torni compoziţia într-o formă de tort unsă şi tapetată şi o dai la cuptor pentru 20-30 de minute.

Pentru al doilea blat baţi albuşurile cu zahărul, adaugi zeama şi coaja de portocală, gălbenuşurile şi făina. Torni aluatul în forma de tort unsă şi tapetată şi o introduci la cuptor pentru 15-20 de minute.

Află aici să prepari crema şi cum montezi tortul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop jpg
image png
Supa de pui cu taietei jpeg
horoscop iunie logo jpg
zodii norocoase, foto shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
pepene rosu, foto shutterstock jpg
curatenie  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net