Ce poți să faci dintr-un cartof! Rețeta delicioasă a Laurei Cosoi

image
Cartofi copți de două ori, cu sos de miere și muștarFoto: lauracosoi.ro

Și din banalul cartof poți să faci mâncăruri spectaculoase atât ca aspect, cât și ca gust. Nu ai nevoie de ingrediente deosebite sau scumpe, nici nu trebuie să fi „as” în bucătărie. Laura Cosoi ne dă o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Poate fi pe placul întregii familii, de la mici la mari.

„Cartofi copți de două ori, cu sos de miere și muștar”. Aceasta este rețeta preferată a vedetei recunoscute pentru pasiunea ei pentru gătit. Se prepară rapid, este sănătoasă și sățioasă. A postat-o pe pagina sa de socializare, iar prietenilor virtuali le-a plouat în gură. „Chiar eram în pană de idei pentru cina de diseară. Merci! Arată minunat!”, comentează Silvia.

image
Pasionată de gătit, Laura Cosoi a scos până acum trei cărți de bucate

Rețeta de cartofi „copți de două ori” a Laurei Cosoi

Pentru acest preparat aveți nevoie de: 6-8 cartofi, 100 g brânză de vacă, 100 g telemea rasă, 2-3 linguri de smântână sau de iaurt, 4 linguri de cașcaval ras, 3-4 fire de mentă proaspătă, 2 fire de busuioc, 2 linguri fulgi de migdale, 1 lingură de unt. Sosul se face cu 2-3 linguri de muștar și o lingură de miere.

Modul de preparare: cartofii se spală și se coc întregi la cuptor, până poți băga furculița în ei. Apoi se taie în două, se scobește mijlocul și se lasă cojile. Cartoful se pasează cu furculița și se amestecă apoi cu restul ingredientelor (mai puțin cașcavalul). Cu această compoziție rezultată se umplu cojile de cartofi, se presară deasupra cașcavalul ras și se bagă din nou la cuptor, pentru încă 10-15 minute, până se rumenește puțin. Se scoate și se presară sosul de muștar și de miere. „Mie îmi place muuult această rețetă și sper să te încânte și pe tine”, spune Laura Cosoi.

image
Cartofi copți de două ori, cu sos de miere și muștar
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
image png
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com