Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi
Ultima actualizare:
Pentru cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi trebuie pregătit cu pere coapte. Ca să-ţi dai seama dacă o pară e coaptă, apasă uşor cu degetul lângă codiţă. Dacă e moale, înseamnă că fructul e bun de mâncat. Pentru reţete culinare, alege perele tari şi cu coaja lucioasă. Dacă se întâmplă să cumperi pere necoapte, nu le ţine la frigider, pentru că nu se vor coace.
Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi – Ingrediente
5 pere20 pişcoturi200 g zmeură, spălată şi scursă20 g smântână grasă10 g gelatină3 linguri lapte100 g zahăr pudrăzeamă de lămâie
Află cum se prepară tortul cu pere și pișcoturi pe clickpoftabuna.ro!
Ce spui de o felie de tartă cu ciocolată și pere?
Știi cum se face cea mai bună prăjitură cu ciocolată și căpșuni?