Chec în trei straturi – Clementina Suciu

image
chec în trei straturi

Ingrediente:

6 gălbenuşuri, 6 linguri de zahăr, 3 linguri apă, 3 linguri ulei, 1/2 pachet praf de copt,6 linguri făină; Pentru stratul maro: 3 linguri cacao amestecate cu 3 linguri de nucă măcinată, 6 albuşuri, 6 linguri de zahăr, 3 linguri apă, 3 linguri ulei,1/2 pachet praf de copt, 6 linguri făină,1 linguriţă esenţă de vanilie,1 praf de sare   

Preparare:

Amesteci gălbenuşurile cu zahărul până când acesta se topeşte, apoi adaugi uleiul, apa şi amesteci bine.Apoi adaugi făina şi torni compoziţia în tava de chec tapetată cu hârtie de copt. Peste stratul galben adaugi amestecul de cacao şi nuci. Apoi, ultimul strat de albuşuri bătute cu zahăr, apă, ulei,esenţă şi făină. Dai la cuptor checul pentru 35 minute sau până când trece testul scobitorii. Îl feliezi abia după ce s-a răcit. Poftă bună! 

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
image png
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
bratara festival png
service gsm mobile fix jpg
image png