Cherdele – Maria Ene

Ultima actualizare:

    Gherdele
Gherdele

Preparare: Aluatul unul obişnuit de pâine cu tot procesul sau 1kg făină, 400ml apă, 1 nucă drojdie, sare , 50 ml ulei. Se frământă bine şi se lasă la dospit. Umplutura: 1kg brânză proaspătă sau telemea, 2 legături generoase de ceapă verde, 2 legături mărar,  4-5 ouă. Din aluat se fac mici sfere pe care adăugăm 2-3 liguri compoziţie, 4-5 ouă şi 400 ml smântână se bat cu un praf de sare şi se toarnă deasupra. Se dă la cuptor pentru 30-40 min. Depinde de cuptorul fiecăruia. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net