Chifteluţe cu miez de caşcaval – Cojan Alice Sandra

Ultima actualizare:

    Chifteluţe cu miez de caşcaval
Chifteluţe cu miez de caşcaval

Ingrediente:

500 g carne de porc tocată, 150 g caşcaval, 1 ou, sare, piper, 2 felii de pâine, 1căpăţână usturoi, 50 ml ulei.                                                                                          

Preparare:

Faci amestecul de chiftele din carnea tocată pe care o amesteci cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine, usturoi pisat, oul întreg, sare piper şi ulei. Opţional, se poate adauga şi o legătură de pătrunjel verde. Caşcavalul se taie în cuburi 2/2 cm şi se “îmbracă” cu amestecul pentru chiftele. Se coc în baie de ulei şi se scot pe hârtie absorbantă. Poftă bună! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net