Chifteluţe cu miez de caşcaval – Cojan Alice Sandra

Ultima actualizare:

    Chifteluţe cu miez de caşcaval
Chifteluţe cu miez de caşcaval

Ingrediente:

500 g carne de porc tocată, 150 g caşcaval, 1 ou, sare, piper, 2 felii de pâine, 1căpăţână usturoi, 50 ml ulei.                                                                                          

Preparare:

Faci amestecul de chiftele din carnea tocată pe care o amesteci cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine, usturoi pisat, oul întreg, sare piper şi ulei. Opţional, se poate adauga şi o legătură de pătrunjel verde. Caşcavalul se taie în cuburi 2/2 cm şi se “îmbracă” cu amestecul pentru chiftele. Se coc în baie de ulei şi se scot pe hârtie absorbantă. Poftă bună! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net