Cinci rețete rapide potrivite pentru dieta Dukan

#Best buys
image

FOTO: sontung57/Pixabay.com

Dieta Dukan este una dintre cele mai populare. Aceasta constă într-un regim bogat în proteine și sărac atât în carbohidrați, cât și în grăsimi. Dieta a fost creată în anii 1970, de medicul francez Pierre Dukan, inspirat de un pacient supraponderal, care i-a spus că ar renunța la orice fel de aliment pentru a slăbi, dar nu și la carne. 

Potrivit specialiștilor, această dietă este eficientă pentru că alimente cu un conținut mare de proteine conduce la sațietate, iar nivelul hormonului foamei este redus. De asemenea, echilibrul glucozei în organism este îmbunătăți și stimulează diureza.  

Dieta Dukan se desfășoară pe parcursul a patru faze. În timpul lor se va trece de la un regim mai strict la o dietă pe care va trebui să o adopți ca stil de viață. 

În acest articol vă prezentăm câteva produse și rețete care sunt potrivite pentru această dietă.  

Tăieței din Konjac în supă de legume. Conține, printre altele, fidea Konjac, bulion de legume în proporție de 29%, extras de drojdie, plante aromatice și condimente. Cum se prepară? Rupeți punga în partea superioară și încălziți timp de un minut la microunde la putere medie. Tăiețeii pot fi consumați și cu supă de legume, carne, pește, legume gătite sau crude sau proteină vegetală. Mai multe detalii găsiți - AICI

image

Konjac Shirataki. Se scurg pastele, desfaceți cuiburile și clătiți cu apă timp de 3 minute. Există un miros specific la deschiderea ambalajului, care este normal și va dispărea la clătire. Încălziți la microunde pentru un minut sosul ales sau fierbeți în cratiță cu apă pentru un minut, apoi adăugați sosul. Se poate servi cu carne sau pește, legume gătite, crude sau proteine vegetale. Mai multe detalii despre acest produs găsiți - AICI

image

Pudră pentru jeleu sau cremă lowcarb, fără zahăr, cu aromă de fructe tropicale. Alături de această pudră este nevoie și de 750 de grame de iaurt degresat. Se pune pudra într-un castron și se adaugă iaurtul și se amestecă continuu cu un tel sau un blender. Crema rezultată trebuie să o lăsați să se întărească la frigider pentru aproximativ o oră. Mai multe detalii despre această rețetă, dar și alte rețete de jeleu, cu alte arome, găsiți LA ACEST LINK

image

Pudră pentru budincă de ciocolată bio. Nu are zahăr sau gluten. Cei care vor să facă o rețetă vegană trebuie să toarne conținutul pungii într-un vas și să adauge îndulcitor. Se încorporează, apoi, ușor, jumătate de litru de băutură vegetală preferată, precum cea de soia, migdale, nucă de cocos sau de orez. Se fierbe timp de 3 minute și se amestecă continuu. Apoi se pune compoziția în forme și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Apoi se introduce la frigider pentru 3 ore. Cei care doresc o rețetă bio cu aceeași pudră pot afla mai multe detalii - AICI.  

image

Budincă Tiramisu. Are ca ingrediente amidon din porumb, arome și pudră de cacao degresată. Nu are nici zahăr și nici gluten. Conținutul plicului se amestecă cu îndulcitori și 0,5 litri de lapte sau alte alternative. După fierbere se pune în formă și se lasă la răcit. Mai multe detalii despre această rețetă găsiți - AICI

image
george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zaț de cafea frumusețe pixabay
aspirină frumusețe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ
QUWf5A GTTZJVkITynGuQSg8Ydh7t0um2zYQq jFM8QLqUMw mXURk85FqsVAu4n1W5Hirp3svLhl2eiMtl6hsnA59 FKDg2lUw9mKJz hSFbVwp3SVgEHtC47nG9laZcRB3ot7YhLl1oEUqSQ
LjpGkwMzV8s7zW9Jva7kxf6RqBlIoN4WFa1sJTcjYDtLhoMgCyAHiIJPiQl1ByZ0AQH23Kd8onkd ThJonyVnlivGRG4mRsDdhxQF UQfHnVW0m1cTbrLmKHhIn6xB5 raV157XnjpdNYUvdIw