Ciorbă de perişoare - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Ciorbă de perişoare
Ciorbă de perişoare

Ingrediente:

2 cepe, 2 morcovi, o rădăcină de pătrunjel, o rădăcină de păstârnac, 0,5 l suc de roşii, 0,5 l borş amestecat cu 0,5 l de apă, sare, piper, leuştean şi mărar.

Preparare

Legumele se toacă mărunt şi se pun la fiert în 2 l de apă. Când sunt fierte legumele se adaugă peste ele sucul de roşii, apoi borşul amestecat cu apă şi fiert separat.

Cât timp fierb legumele se fac perişoarele.

Ingrediente perişoare: 1 kg carne de porc tocată, 2 felii de pâine înmuiate în apă rece, o ceapă, 3 linguri de orez, 1 ou, sare, piper, pătrunjel şi mărar .

Peste carne se adaugă pâinea stoarsă de apă, ceapa tocată mărunt, orezul, oul, sare, piper şi verdeaţă tocată mărunt. Se amestecă toate ingredientele apoi cu mâinile ude se fac perişoarele care se pun pe un platou. După ce s-au făcut toate se pun în ciorbă.

Când s-au fiert şi perişoarele se condimentează ciorba cu sare şi piper iar la sfârşit se adaugă verdeaţa şi se stinge focul.

Se serveşte caldă cu smântână şi ardei iute alături. Pofta bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net