Ciuperci umplute - Porceanu Gica

Ultima actualizare:

    Ciuperci umplute
Ciuperci umplute

Ingrediente:

6 ciuperci (cca 500 g)150 g caşcaval150 g şuncă presată2 cepe potrivit de mari1/2 ardei roşuun cubuleţ untsarepipermărar

Mod de preparare:

Curăţăm şi spălăm ciupercile, le scoatem cu grijă codiţele pe care le vom tocă mărunt. Peste pălăriile de ciuperci presăram sare şi le lăsăm deoparte. Tocăm ceapa, ardeiul şi şunca cubuleţe. Caşcavalul îl dăm pe răzătoare.Punem untul într-o tigie la încins, adăugăm ceapă şi o călim câteva minute până se înmoaie. Adăugăm ardeiul, călim împreună 1-2 minute apoi ciupercile şi la final şuncă. Lăsăm compoziţia să fiarbă aproximativ 10 minute, condimentăm cu sare şi piper şi la sfârşit adăugăm mărar tocat. Într-un vas termorezistent aşezăm ciupercile şi le umplem cu compoziţia rezultată iar deasupra punem caşcaval ras. Ţinem vasul la cuptor 20-25 de minute la foc mediu. Când ciupercile s-au gătit, presăram puţin mărar deasupra. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net