Click îţi dă o reţetă de Crăciun pe zi: Fursecuri Crinckles

31 mai 2014
CLIIMA20121223 0036 1 jpeg
Fursecuri Crinckles

Ingrediente: 225 g făină, 60 g unt, 225 g ciocolată amăruie, 100 g zahăr, 2 ouă, 1 linguriţă praf de copt, 1 praf de sare, 1 linguriţă esenţă de vanilie, zahăr tos, zahăr pudră.

Preparare: se freacă spumă ouăle cu zahărul. Se topesc ciocolata şi untul la bain-marie şi se ­lasă să se răcorească puţin. Se toarnă amestecul de ciocolată peste ouă, amestecând continuu, se încorporează treptat făina, praful de copt, sarea, esenţa şi se omogenizează.

Se lasă minimum patru ore la rece sau de azi pe mâine. Se formează biluţe care se tăvălesc prin zahăr tos, apoi prin zahăr pudră. Se aşază în ­tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul preîncălzit circa 10 minute. Nu se depăşeşte acest timp, pentru că în interior trebuie să rămână mai moi. Se lasă să se răcească în tavă, apoi se scot pe un platou.

Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun,  aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie. Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi  premiată cu o supertavă de copt oferită de www.pentrugatit.ro.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg
image png
image png
unghii