Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori- Pârjoale de praz
Preparare: Se curăţă prazul, se spală, se taie în bucăţi nu prea mari şi se pune la fiert în apă cu sare. Fierbi cartofii în coajă, îi laşi să se răcească, îi cureţi şi îi dai prin maşina de tocat ( sau în procesor ) împreună cu prazul fiert. Adaugi în pasta obţinută făina, verdeaţa, sarea, piperul şi caşcavalul şi amesteci până ai obţinut o pastă omogenă.
Faci pârjoale cu mâna, le treci prin făină sau pesmet şi le prăjeşti pe ambele părţi în ulei bine încins. Le poţi servi cu diverse salate. Poftă bună!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii" sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu un blender!