Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori- Jeleu de morcovi
Câştigătoarea noastră este Rusu Andreea Nicoleta. Ea va primi o super-tavă de copt. Nu rataţi premiile de săptămâna viitoare!
Ingrediente: 500 g morcovi proaspeţi, 500 g zahăr, 2 lămâi.
Preparare: Morcovii spălaţi şi curăţaţi se dau pe răzătoarea mică. Se amestecă împreună cu zahărul şi se lasă să stea câteva ore. Se adaugă coaja rasă şi sucul de la cele două lămâi. Se pune vasul pe foc şi se fierbe amestecându-se să nu se prindă, până scade şi se leagă compoziţia. Se pune totul la răcit. Se fac biluţe în palmă şi se dau prin zahăr tos. Se aşază pe un platou sau pe o farfurie.
Câştigă o supertigaie
Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu o super-tigaie oferită de www.vasepentrugatit.ro.