Conopidă cu şuncă la cuptor

Ultima actualizare:

    Conopidă la cuptor
Conopidă la cuptor

Ingrediente

500 g conopidă

100 g unt

100 g caşcaval ras

100 g brânză telemea

150 g şuncă

100 g făină

pătrunjel

500 ml lapte

4 ouă

sare

piper

frunze ceapă verde 

Preparare

Cureţi conopida şi o speli bine. Desfaci bucheţele, le fierbi 10 minute în apă cu sare şi le laşi la scurs. Prepari un sos din untul încălzit în care adaugi făina şi laptele, amestecând încontinuu ca să nu se formeze cocoloaşe. Dai deoparte. După ce s-a răcit, adaugi ouăle bătute şi brânza. Tapetezi un vas termorezistent şi aşezi conopida şi şunca tăiată fâşii. Adaugi sosul şi presari piper şi caşcavalul ras. Dai la cuptor 20 de minute. Serveşti cu frunze de ceapă verde tocate şi cu pătrunjel verde.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
numerology 2026 jpg
zodii, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto shutterstock jpg
Sarmale foto shutterstock 1238342146 jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net