Cordon bleu. Reţeta cu sos de ciuperci
Ultima actualizare:
A trecut weekendul şi ne-am răsfăţat şi din punct de vedere culinar, în bucătărie. Şi pentru că prea multe idei nu aveam, şi nici timp pentru că era frumos afară şi am fi vrut să petrecem mai mult timp în aer liber, am zis să apelăm pentru prânz la o reţetă de cordon bleu, o reţetă cu sos de ciuperci foarte gustoasă.
Cordon bleu. Reţeta cu sos de ciuperci – Ingrediente (4 porţii)
800 g piept de pui4 felii caşcaval4 felii şuncă presatăsarepiperulei pentru prăjit
Pentru crustă250 g pesmet100 g făină2 ouăsarepiper
Pentru sos250 g ciuperci4 linguri unt50 g făină50 ml vin alb100 ml smântână200 ml supă de puisarepiper
Află cum se prepară celebrul cordon bleu pe clickpoftabuna.ro.