Cornuleţe cu umplutură de biscuiţi – Adriana Rada

Ultima actualizare:

    Cornulețe cu umplutură de biscuiți
Cornulețe cu umplutură de biscuiți

Ingrediente:

Aluat: 800 g făină, 250 g untură, 250 ml lapte, 20 g drojdie, 150 g zahăr, 3 ouă, un praf de sare.

Umplutură: 200 biscuiţi, 200 g nucă, 300 ml lapte, 1 esenţă rom,100 g ciocolată topită, 70 g zahăr pudră, 2 linguri cacao, 3 linguri gem de căpşuni.

Decor: zahăr pudră.

Mod de preparare:

Pentru aluatul de cornuleţe punem într-un castron făină şi o amestecăm cu untură apoi adăugăm laptele călduţ în care am dizolvat drojdia, zahărul, ouăle şi praful de sare. Aluatul obţinut se lasă la dospit cam 1 oră. Pentru umplutură mărunţim biscuiţii, adăugăm nuca prăjită şi măcinată (pentru un gust mai bun o prăjeşti puţin), esenţă de rom, zahărul pudră, cacaoa, ciocolată topită şi laptele iar  la final gemul de căpşuni.Se amestecă bine până iese că o cremă cremoasă. Aluatul îl întindem în foaie subţire, îl tăiem pătrăţele le umplem cu compoziţie de biscuiţi şi le coacem la foc potrivit 25 minute. După ce s-au copt le lăsăm la răcit şi apoi le pudrăm cu zahăr.

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
love 8457762 1280 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
horoscop 4 august jpg
fericire  foto   Shutterstock jpg
Banner Astroloaga Andreea
image png
poza 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net