Cotlete marinate în bere neagră cu sos de hrean - Daniel Bertoni

Ultima actualizare:

    Cotlete marinate în bere neagră cu sos de hrean
Cotlete marinate în bere neagră cu sos de hrean

Ingrediente pentru o porție

- 2 felii cotlet de porc, fără os- 1 bere neagră- 2 lingurițe de hrean ras- 1 linguriță boabe de muștar- zeama de la o jumătate de lămâie- 1 linguriță ulei de măsline- 1 ceapă roșie- 200 ml smântână de gătit- 1 lingură hrean ras- 3 lingurițe oțet - 1 linguriță zahăr- sare, piper alb măcinat

Preparare:

Muștarul, zeama de lămâie, ceapa tăiată julien și hreanul, le-am pus intr-un bol mediu. Toate astea le-am îmbăiat in bere neagră. Apoi am cufundat cotletele în marinada rezultată, am acoperit bolul și l-am introdus în frigider pentru 4 ceasuri.Dupa trecerea lor, am scos cotletele pe o farfurie, am înlăturat ceapa și am pus marinada pe foc până a scazut la jumătate.Cotletele au "aterizat" direct pe grătarul bine încins, câte 4 minute pe fiecare parte, stropindu-le regulat cu marinada.In ceea ce privește sosul, am pus smântâna pe foc, într-o cratiță. Când s-a încălzit, am adăugat zahăr, sare, piper, oțet, hrean. Am amestecat timp de 1 minut, și am oprit focul. Ca garnitură, am optat pentru cartofi Duchesse (bezele de cartofi).Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net