Crème caramel – Bertoni Albert

Ultima actualizare:

    Creme caramel
Creme caramel

Ingrediente (pentru 4 porții)

- 4 ouă- 400 ml lapte- 100 grame zahăr- semințele unei păstăi de vanilie- 120 g zahăr- 200 grame zahăr

Mod de preparare:

Se fierbe laptele cu vanilia. Ouăle se bat bine cu cele 120 grame zahăr și amestecul se adaugă în laptele călduț.  Se topesc celelalte 200 grame de zahăr până se obține un caramel și se tapetează 4 forme termorezistente. După aceea se toarnă în ele amestecul de lapte cu ouă și se coc pe bain-marie la foc mediu, în cuptor, timp de 30 minute. După ce s-au copt se vor răci la temperatură ambientală apoi se vor lăsa minim 4 ore în frigider. Se servește cu fructe la alegere și cu sosul rezultat în urma coacerii. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub horoscop bani
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net