Cum să preparăm prăjitura „Albă ca zăpada”
Această rețetă am primit-o de la cititoarea noastră Loredana Giorgiana Bucur. Îți mulțumim pentru rețetă. Așteptăm în continuare rețetele voastre la adresa retete@click.ro!
Ingrediente:
Pentru aluat:3 ouă7 linguri lapte7 linguri zahăr7 linguri ulei1 linguriţă amoniac stins în putina zeama de lămâiefăină cât cuprinde (cam 33 linguri)coaja de la o lămâie2 plicuri zahăr vanilat
Pentru cremă:1 l lapte8 linguri făină7 linguri zahăr2 plicuri zahăr vanilat1 pachet untzeama de la o lămâie
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu ambele tipuri de zahăr, apoi adaugi şi restul ingredientelor. Coca obţinută o împarţi în 3 părţi egale (trebuie să aibă în jur de 300 g fiecare parte). Întinzi fiecare foaie pe o folie de silicon. Dai fiecare foaie la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 14 minute.