Desertul tău de weekend: cremșnit cu portocale

Ultima actualizare:

Ingrediente: 1 pachet foi de cremşnit din comerţ, 500 ml frişcă lichidă, cireşe confiate pentru decor

Pentru cremă: 250 g unt, 250 g zahăr pudră, 6 gălbenuşuri, 3 linguri zeamă de portocală, 1 esenţă de portocală

Mod de preparare:

Baţi frişca lichidă şi o dai la rece. Gălbenuşurile le baţi spumă cu zahărul pudră. Adaugi esenţa, zeama de portocală şi untul şi mixezi bine. Citește aici cum se montează cremșnitul și cât trebuie să stea la frigider

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry serios, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net