Drob de miel cu verdeaţă, învelit în prapur
Ultima actualizare:
Drobul este un preparat tradiţional, similar cu alte mâncăruri din alte ţări, care se prepară din organe de miel tocate, cu multă verdeaţă, şi învelit apoi în prapur şi dat la cuptor. Prapurul este acea membrană care înveleşte diferite organe interne ale mielului, în special stomacul şi intestinele.
Drob de miel cu verdeaţă, învelit în prapur – Ingrediente
măruntaie de la miel (ficatul, inima, plămânii)1 prapur de miel3-4 ouăverdeaţă tocată (pătrunjel, mărar, etc.)2-3 fire de ceapă verde1 lingură untsarepipermiezul de la 2-3 felii de pâine1/2pahar lapte1-2 linguri smântână3-4 ouă fierte tariunt, pentru uns tava şi drobulsalată verde, pentru servire
Află cum se prepară acest drob de miel cu verdeaţă, învelit în prapur, pe clickpoftabuna.ro!