Elena Băsescu, rețetă de socată cu patru ingrediente: "Are gustul copilăriei mele"

Ultima actualizare:

    Elena Băsescu a făcut socată alături de cei trei copiifoto: Instagram
Elena Băsescu a făcut socată alături de cei trei copiifoto: Instagram

E vremea socului, floarea parfumată care aduce un plus de încântare momentelor noastre de relaxare. Fie că ne bucurăm de miros, de gustul unui ceai sau de acidulata socată, acestă plantă poate face minuni dacă profităm de scurta ei prezență, în lunile mai și iunie. Cu toții știm zeci de rețete de socată, dar azi v-o prezentăm pe cea a Elenei Băsescu, mezina fostului președinte Traian Băsescu și mamă a trei copilași .

Elena Băsescu petrece mult timp în bucătărie, căci n-are încotro cu trei copii pofticioși. Cel puțin asta reiese din postările ei de pe rețelele sociale. Recent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a fotografiat alături de Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată. "Gustul copilăriei mele", a scris EBa pe Instagram și a împărtășit rețeta cu prietenii ei virtuali.

Cea mai simplă rețetă de socată

Ingrediente: 4 litri de apă plată, 20 inflorescențe flori de soc (după gust, se pot adăuga mai multe), zeama de la 4 lămăi, 500 gr miere.

Mod de preparare: Acoperim recipientul și lăsăm la fermentat 3-4 zile

Observăm în imagini că Elena Băsescu și copiii eu sunt echipați cu șorțuri la fel, iar asta pentru că EBa experimentează tot felul de colecții noi pentru magazinul ei online de haine. După ce a lansat șorțurile de bucătărie Heidi, bruneta a pus la punct și colecția de măști de protecție pentru copii. Un șorț pentru mame costă 245 de lei, unul pentru copii, 175 de lei. Prețul măștilor din bumbac pornește de la 32 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Cea mai norocoasă zodie în luna februarie 2023
image png
horoscop webp
horoscop freepik jpg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
living room istock jpg
zodii meteoriti png
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net