Friptură în sos de vin şi usturoi

Ultima actualizare:

    Friptură în sos de vin și usturoi
Friptură în sos de vin și usturoi

Ingrediente

2 antricoate de vită

1 ceapă

2 linguri ulei

2 linguri boia dulce

200 ml apă

300 ml vin roșu

5-6 căţei usturoi

sare

piper

pătrunjel

Preparare

Asezonezi antricoatele cu sare, piper şi le dai la frigider. Toci ceapa, tai felii căţeii de usturoi şi le căleşti câteva minute în ulei încins. Adaugi carnea de vită și o laşi până se rumenește pe toate părțile. Condimentezi cu boia şi, dacă mai trebuie, mai presari sare și piper după gust, torni apa și vinul și dai la cuptor până ce furculița intră cu ușurință în carne, iar sosul a scăzut. Dacă mai este nevoie mai adaugi puțină apă sau vin. Ornezi cu pătrunjel şi serveşti cu garnitură de orez ori de piure de cartofi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net